با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( (/showthread.php?tid=11855) صفحه ها: 1 2 |
RE: با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( - لوبا - 09-18-2014 01:19 PM (09-14-2014 10:31 PM)mohammadgodsi نوشته شده توسط: زمانی من نه تنها پول نداشتم بلکه بدهی هم داشتم یه بار یه کارخونه دار موفق رو دیدم گفتم یه شغل به من پیشنهاد بده گفت اگه لبو فروش هم تو کارش خلاقیت داشته باشه به جائی میرسه من اومدم فکر کردم از همه جا و همه چیز اطلاعات جمع کردم باور نمیکنید از این خبر من تونستم یه موفقیت نسبتا خوب بدست بیارم خبر این بود مصرف مواد مخدر در ایران سالانه 4 تن است البته اشتباه نکنید من کاری که ایجاد کردم ربطی به مواد مخدر نداشت من فرآوری و بسته بندی ادویه جات رو شروع کردم و سرمایه نسبتا معقولی جمع کردم راز موفقیت در دنیای امروز جمع آوری و استفاده از اطلاعاته فقط همین دوست عزیز از داشتن موفقیت شما بسیار خوشحالم ولی فرق بین مواد مخدر و ادویه جات رو متوجه نشدم ادویه جات به غذا ربط داره مواد مخدر به .... حالا اگه میشه مفهوم این دوتا رو برامون توضیح بدید که کجای مواد مخدر شما رو به یاد ادویه جات انداخت اونم که با این همه تفاوت هم در عمل هم در فکر RE: با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( - kamangar - 10-19-2014 11:33 PM کارت چاپ کن بزن پیک موتوری فلان مثلا اسمه خودت شماره هم بزار تو شهر خودتون پخش کن بهت زنگ می زنن هر سرویس می تونی پنج تومن بگیری البته به مسیر بستگی داره اعتماد دیگران رو جلب کنی .می تونی پیشرفت کنی مغازه بزنی مجوز بگیری با دوستات کار کنی کلی هم موتور سوار زیره دستت کار کنند امیدوارم موفق باشی. RE: با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( - Skp - 10-20-2014 01:03 AM (09-14-2014 10:31 PM)mohammadgodsi نوشته شده توسط: زمانی من نه تنها پول نداشتم بلکه بدهی هم داشتم یه بار یه کارخونه دار موفق رو دیدم گفتم یه شغل به من پیشنهاد بده گفت اگه لبو فروش هم تو کارش خلاقیت داشته باشه به جائی میرسه من اومدم فکر کردم از همه جا و همه چیز اطلاعات جمع کردم باور نمیکنید از این خبر من تونستم یه موفقیت نسبتا خوب بدست بیارم خبر این بود مصرف مواد مخدر در ایران سالانه 4 تن است البته اشتباه نکنید من کاری که ایجاد کردم ربطی به مواد مخدر نداشت من فرآوری و بسته بندی ادویه جات رو شروع کردم و سرمایه نسبتا معقولی جمع کردم راز موفقیت در دنیای امروز جمع آوری و استفاده از اطلاعاته فقط همین راست میگن این موضوع شما چه ربطی به مواد مخدر داشت استادز ؟!! RE: با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( - tager - 10-26-2014 10:10 PM گوشی کارکرد خرید و فروش کن! موتورسیکلت دست دوم خرید و فروش کن! ویزیتوری کار کن! و... RE: با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( - mostafa7063 - 12-01-2014 09:49 PM شغل های خدماتی درآمد زایی خوبی داره اما در کنارش تخصص و صبر تحمل واسه مشتری جذب کردن میتونی یه حرفه رو یاد بگیری بعد خودت در اون زمینه فعالیت کنی اگه بازم سبک تر میخوای مشاغل خانگی حالا در هر زمینه که میتونی پرورش ماهی زینتی / بسته بندی محصولات / پرورش قارچ جا هم زیاد نمیخواد اگه آرایشگر بشی بد نیست فعلا همینا یادمه RE: با یک میلیون چیکار میشه کرد ؟ایده میخوام ! ایده خودم نشد :( - مهدی خان محمدی - 04-29-2015 02:40 AM سلام دادا این 1تومنو چطوری بدست اوردی؟اگه با کاره خو از همون راه بیشترش کن.”اقا بزن تو کار پخش الان نون تو دلالیه پخش موادغذایی امروزه روز از همه چی پر رونق تره کیک کلوچه دلستر حالا هرچیزی ک فک میکنی میتونی پایینتر بخری به قیمت بفروشی اول باموتورت بایکی ازرفیقات نمونه چنتاجنسو ببر مغازه ها سفارش ک گرفتی مطمن شدی با پولت بخر بیاربراش اگه گفت کسی میاره قیمتشو بگیر ببین چقد روش میکشه ”پخش چای خشکم خوبه کلی صندوقی بگیری کیلو سفارش بگیربفروش این چنماهم بااین سرگرم باش تا وضعیت این درستم معلوم شه موفق باشی سالار |