راهنمایی جهت اسم شرکت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راهنمایی جهت اسم شرکت (/showthread.php?tid=11703) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - rockefeller - 07-16-2014 11:50 PM آما قشنگه فرتاک هم جالب بود میشه اینطور دیدش : فر + تاک . فر به معنی شکوه و شان و... تاک هم که مشخصه. مراجعه کنید: http://www.vajehyab.com/dehkhoda/%D9%81%D8%B1 RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - mahdy.rahmany - 07-17-2014 10:41 AM مرسی دوست من که وقت گذاشتی برای کار من . اره آما واقعا خوبه خیلی فکر کردم شاید 20 روزه دارم فکر میکنم پیشنهادات مختلف داشتم خودم دنبال یه اسم بومی میگشتم که به این نتیجه رسیدم آما خوبه چون معنیش میشه ما و توی کار هم ما دو برادریم و شریکیم پس عالی بود برامون حالا اگه گیر بدن که اسم شرکت باید سه سیلابی باشه با راهنمایی و مشورت شما دوستان اسم شرکت ما میشه ( شرکت پخش و بسته بندی فرتاک آما ) معنیشم میشه (شکوه تاک ما) چطوره دوستان ؟ برند هم میشه آما --- فقط یک سوال من شرکت بازرگانی فرتاک آما ثبت کنم یا شرکت بسته بندی فرتاک آما ؟ لطفا سریعتر جواب بدید از کارها خیلی عقب هستم مدیران و بزرگان سایت نمیخوان کمک کنن ؟ فرتاک آما = شکوه درخت انگور ما جالبه این نام انتخاب شد . فقط در مورد نوع شرکت که بازرگانی باشه یا بسته بندی کمک میخوام RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - مهندس روح الله زاهد - 07-17-2014 01:25 PM سلام ودرود به نظر من هم فرتاک اسم خوبیه چون اکثر بسته بندی های شما از مزارع و باغها هست و مزارع و باغها هم همیشه سبز و خرم هستم چندتا پیشنهاد : شرکت بازگانی مزرعه سبز گروه بسته بندی مزرعه سبز شرکت بازگانی خرم گروه بسته بندی خرم شرکت بازرگانی تاک گروه بسته بندی تاک شرکت بازرگانی سبز گروه بسته بندی سبز RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - rockefeller - 07-17-2014 11:09 PM اگر اسم شما قبلا در اسم شرکت دیگه ای به کار نرفته باشه ( در سایت ثبت شرکت ها میتونید جستجو کنید ) میتونه تک اسمی باشه. اکر هم دو کلمه ای باز هم با شرایط بالا باشه یعنی دو کلمه با هم قبلا توی یک اسم ثبت نشده باشن باز هم میشه استفاده کرد مثلا اگر اسمس به شکل "فرتاک آما پارسیان" قبلا ثبت شده باشه شما نمیتونی از "فرتاک آما" به تنهایی استفاده کنید و باید پسوند یا پیشوندی جهت تفریق با شرکت دیگه استفاده کنید. در نظر داشته باشید شما میتونید اسم برند ( نشان ) هم انتخاب کنید که مثلا بازرگانی فرتاک آما اسم کاملتون باشه اما برندی انتخاب کنید به اسم آما ثبت کمی دوندگی داره و کمی هم پشتکار وسماجت لازمه. در مورد بازرگانی یا بسته بنده بنده "بازرگانی فرتاک آما" رو ترجیح میدم. به لحاظ وجه اسمی بالاتر ( چه در داخل و چه زمانی که صادرات داشته باشید ) و همچنین گستردگی کارهایی که با این نام میشه انجام داد. استفاده از نام شهرتون بستگی به مورد، درصورتیکی پسوند و پیشوند لازم بود آزاده استفاده از ایران ممنوع ولی استفاده از ایرانیان آزاده البته قوانین ممکنه هر روز تغییر کنند و میتونید از کارمندان ثبت مشاوره بگیرین RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - mahdy.rahmany - 07-20-2014 01:01 PM دوستان نام فرتاک رو تو گوگل میزنم چند تا شرکت با کاربری های مختلف میاد یعنی نمیتونم منم استفاده کنم پس اینا چطور یه پس وند پیشوند عوض کردن ثبت کردن ؟ RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - mahdy.rahmany - 07-25-2014 12:18 PM لطفا کمک کنید یه اسم سه سیلابی پیدا کنم و توش حتما " آما " باشه RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - mahdy.rahmany - 07-29-2014 05:46 PM ![]() با نرم افزار BusinessCards.MX.4.92 این از کارت ویزیت پخش زغال ( نمونه ) http://u4m.ir/images/20327548672545974185.jpg دوستان حتما نظر بدید لطفا . RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - mahdy.rahmany - 08-03-2014 01:21 PM دوستان کسی علاقه ای به راهنمایی و پیشنهاد دادن نداره ؟ RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - mahdy.rahmany - 08-17-2014 05:43 PM نام های تاک گستر آما ارمغان زرین تاک تاک پک آما سوغات تات شهر برای ثبت شرکت ارائه شد RE: راهنمایی جهت اسم شرکت - mahdy.rahmany - 08-25-2014 02:03 PM با سلام از بین اسم های پیشنهادی بنده نام ( ارمغان زرین تاک ) از طرف اداره ثبت انتخاب شده است . نظرتون ؟ شرکت بسته بندی مواد غذایی ارمغان زرین تاک |