با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم (/showthread.php?tid=11701) |
RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - mahdy.rahmany - 07-21-2014 02:31 PM با سلام به دوستان عزیز کارگاه تولید زغال کبابی و قلیانی ما با لطف و عنایت خداوند راه افتاد و تا اینجای کار عالی پیش رفته از همه نظر چه خرید کوره چه کارگاه و دیگر مسائل همه با لطف خدا جور در اومده انگار یکی نشسته برنامه ریزی کرده کارهامو برای موفقیت و اون هم کسی نیست جز خدای بزرگ . حدود 25 روزی هست که درگیر تهیه خرید و انتقال و نصب کوره هستم بعد تهیه مخزن گازوئیل و برق کشی و این حرفا کی واقعا تمام انرژی من رو گرفته داغون داغونم اما خیلی بهم چسبیده همین کارهای خسته کننده چون برای خودم و موفقیت خودم دارم کار میکنم و باور کنید که هر روز عوض اینکه انرژی من کم بشه بیشتر هم میشه و میل به کارم هم بیشتر میشه . تا اینکه این سه روز تعطیلی کمک کرد و چون سر کار نرفتم تمام وقت کارهای کارگاه رو انجام دادم طوری که تو این سه روز شاید باور نکنید ولی فقط در مجموع 5 ساعت خوابیدم . تا اینکه صبح جمعه کوره رو راه انداختم و بعدظهر اولین زغال رو از کوره گرفتم انقدر خوشحال هستم که دارم تمام وقت تلاش میکنم . دنبال چوب و فروش محصولم هستم البته تهران نمونه فرستادم منتظر جواب هستم . تو شهر خودمون هم تیکه فروشی داشتم . دوستان فعلا بای ما رو دعا کنید RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - mahdy.rahmany - 07-25-2014 12:20 PM اولین تولیدم رو به لطف خدا فروختم " سیصد کیلو زغال قلیانی انگور " ......... با تشکر از خدای دانه های انار RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - moele - 07-25-2014 12:49 PM بهترین نوع زغال برای کبابی از چه درختی به دست میاد عمده کیلویی چنده ؟؟؟؟؟؟؟ RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - مرتضی-تهران - 07-25-2014 01:22 PM ماشاا...به تلاش و پشتکارتون....خدا قوت ....آرزوی پیشرفت بیشتر و رشد کارتون......سپاس RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - mahdy.rahmany - 07-25-2014 02:49 PM (07-25-2014 12:49 PM)moele نوشته شده توسط: بهترین نوع زغال برای کبابی از چه درختی به دست میاد عمده کیلویی چنده ؟؟؟؟؟؟؟ بهترین زغال کبابی از درختان پر مغز و صفت و سنگین و بعضی از مرکبات مثل سیب زردآلو و هلو که من خودم از اینها استفاده میکنم چون تهیه کردنش برام راحت تره شما چوب دیگه ای پیشنهاد دارید ؟ زغال کبابی من پخش خودم تو استان قزوین 1400 هستش و تهران 1600 تا 1800 اما اگه تحویل اینجا باشه عمده 1200 هم میدم. در جایی که شما تا 2000 هم میتونید بفروشید (07-25-2014 01:22 PM)مرتضی-تهران نوشته شده توسط: ماشاا...به تلاش و پشتکارتون....خدا قوت ....آرزوی پیشرفت بیشتر و رشد کارتون......سپاس ممنون از توجه و لطف شما RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - mahdy.rahmany - 07-29-2014 05:41 PM بالاخره کارت ویزیت شاخه کاری ( تولید و پخش زغال ) خودم رو طراحی کردم . با نرم افزار BusinessCards.MX.4.92 من همیشه به طراحی کارت و انجام کار تبلیغاتی علاقه داشتم و دوست دارم کارت ویزیت کارهام رو خودم طراحی کنم http://u4m.ir/images/20327548672545974185.jpg دوستان حتما نظر بدید لطفا . ![]() RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - mahdy.rahmany - 08-03-2014 12:26 PM کسی در امر پخش زغال نمیتونه تو شهرش فعالیت کنه ؟ RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - iranian - 08-03-2014 01:04 PM مرسی حال کردم خدایی با این پشت کارت انشالله همیشه موفق باشی و نون حلال رو سفرت باشه و هر روز پر برکت باشه سفرت و بتونی چند نفر رو رو سفرت بیاری و نون بدی حالا یه سوال من دارم مراحل کاری چطوره مثلا این سوالات جواب بدی ممنونت میشم سرمایه اولیه برای شروع کار (مثل معرفی دستگاهها و قیمتشون و . . . ) مراحل ساختش (زغال )به چه صورته ؟ روزی چقدر تولید میکنید ؟ قیمت مواد اولیه برای ساخت زغال ؟ متراژ زمین برای کارگاه ؟> قیمت مایه و فروش و سوددهی ؟؟؟ و در آخر مدارک مورد نیاز برای مجوز ؟ ممنونت میم باز هم جواب سوال های بنده رو بدید . مرسی از شما و در آخر آرزو میکنم و دعا همچنین که همیشه دعای خیر پدر و مادرت پشتت باشه RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - iranboy - 08-04-2014 10:37 AM (08-03-2014 12:26 PM)mahdy.rahmany نوشته شده توسط: کسی در امر پخش زغال نمیتونه تو شهرش فعالیت کنه ؟ سلام من بندرعباس هستم. به فرض مثال 100 کیلو زغال عمده شما برسه اینجا در هر کیلو چند تومان در میاید؟ نوع زغال شما از چه چوبی هست؟ اگه میشه یک عکس نمونه زغال بگیرید بزارید. RE: با توکل به خدا ما هم شروع کردیم - tan-graphic - 08-04-2014 01:19 PM سلام تبریک میگم که شروع کردید . انشاءال... که موفق و پیروز با شادی پیش برید کارخوبی هم انتخاب کردید یعنی عالیه میتونید کم کم برای صادرات به کشورهای همسایه هم تحقیق و اقدام کنید. بنظرم اسمش رو بزارین تاکستان هم معلوم باشه محصول کجاست هم اینکه اصالت خودتونه |