سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
درخواست همكاري - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: درخواست همكاري (/showthread.php?tid=11620)

صفحه ها: 1 2 3

RE: درخواست همكاري - omid2821 - 06-29-2014 02:20 AM

سلام دوستان من جویای شغل هستم و در خدمت همه دوستان هر جور همکاری بخواهید در خدمت شما هستم 09368970820

RE: درخواست همكاري - ashena_73 - 06-29-2014 04:57 PM

حالا میاین کار کنیم؟؟؟

RE: درخواست همكاري - مهدی 1 - 06-29-2014 05:54 PM

راجع به این موضوع در انجمن سرچ کنید ، صحبت ها و کارهای زیادی انجام شده

RE: درخواست همكاري - farzane1393 - 07-03-2014 09:07 AM

با سلام خدمت همه دوستان

من هم علاقمند به این کار هستم و هم حاضر به همکاری
ساکن بیرجند (استان خراسان جنوبی) اینجا معدن زرشک و زعفران ، عناب و انگور هست.
اما از اونجا که هیچ زمینه و تجربه کاری در این زمینه ندارم، خوشحال میشم هم بیام توی این راه و دوستان منو جهت انجام این کار راهنمایی کنند که چطور و از کجا باید شروع کنم.
خودمون باغ عناب و انگور داریم.
امکانات همکاری هم دارم. فقط نمیدونم چطور شروع کنم
ولی کار خوبیه من هستم و اینجا اعلام امادگی میکنم

ممنون و موفق باشید

RE: درخواست همكاري - HG3030 - 07-04-2014 04:36 PM

سلام لطفا قيمت برنج طارم درجه 1 و زرشك و عناب و آلوچه رو هر كي از هر شهري پايين تر ميده براي من ارسال كنه

RE: درخواست همكاري - احسان ناظری - 07-26-2014 06:40 PM

سلام دوستان عزیزم منم تازه تو سایت عضو شدم همچین کاری یعنی بازاریابی محصولات هر استان و شهر توی شهرای دیگه با دوستان قابل اعتمادهمیشه توی ذهنم بوده منم از خرم آباد استان لرستان در خدمتتون هستم

RE: درخواست همكاري - احسان ناظری - 07-26-2014 06:54 PM

(06-28-2014 12:46 PM)mahdy.rahmany نوشته شده توسط:  با سلام
بنده رحمانی از شهرستان تاکستان هستم
آقا میثم من هم چند وقتیه تو همین فکر بودم و انشااله که استارت شما جواب بده ، پتانسیلی که ایران داره و اکثر ما تو شهرهامون داریم در زمینه میوه جات و خشکبار و حبوبات میتونیم شروع خوبی داشته باشیم حتی من با دو ایرانی (بازاریاب) در دو کشور مختلف مذاکراتی داشتم که قرار شده هم من هم اونها قیمت بدیم تو زمینه کشمش و شیره انگور
در زمینه آبغوره ، انگور ، کشمش ( هر نوعش ) ، شیره انگور ، برگ انگور در خدمتم چون خودمون باغشو داریم
در زمینه میوه جات و سایر محصولات هم خود تاکستان و اطرافش در حجم بالایی کار کشاورزی انجام میدن مهمترینش انگوره بعد گوجه بعد گندمه ، ذرت و ....
دوستان اگر پیشنهاد همکاری هم دارن در خدمتم
و یک پیشنهاد ما میتونیم برای شروع کار کالاهای هر شهری که اعضا اعلام آمادگی کردن برای همکاری رو لیست کنیم و تو شهر های که سکونت داریم دنبال قیمت و بازارش بریم و اول از بازار داخل استفاده کنیم و کالاهای هم رو در شهرهای مختلف به فروش برسونیم حتی با سود کم و ناچیز.
راستی بنده تو کار تولید زغال کبابی و قلیانی هم هستم برای فروش عمده می تونید تو شهرهاتون پخش کنین ؟
اگر چوب هم داشته باشید خریدارم

منم با آقا مهدی موافقم از سطح کشور خودمون شروع کنیم محصولات هر شهری رو در شهرای دیگه بازاریابی کنیم من که هستم واسه هر نوع همکاری

RE: درخواست همكاري - احسان ناظری - 07-27-2014 02:20 PM

سلام دوستان خوبم خواستم بگم که این خیلی ایده ی خوبیه چرا استقبال نمیکنن دوستان باور کنین خیلی میتونیم موفق باشیم از هر استان یا شهر یکی از دوستان باشن یک گروه تشکیل میدیم و اجناس هر منطقه در استانهای دیگه بازاریابی می کنیم دوستان بین لطفا اعلام حضور کنن از هر کجا که هستن

RE: درخواست همكاري - احسان ناظری - 07-28-2014 02:37 PM

دوستان از شهرهای مختلف بیاین اعلام حضور کنین من هر روز این تایپیک رو آپ میکن تا دوستان ببینن .منتظرتون هستیم واسه بازاریابی بین شهری

RE: درخواست همكاري - Skp - 07-28-2014 02:43 PM

واسه برنج و چای میتونی رو من حساب کنی .