سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده بسیار عالی (تولید دسر برای رستورانها و تالار ها ) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: ایده بسیار عالی (تولید دسر برای رستورانها و تالار ها ) (/showthread.php?tid=11607)

صفحه ها: 1 2

RE: ایده بسیار عالی (تولید دسر برای رستورانها و تالار ها ) - مسعود بدریان - 01-11-2015 04:37 PM

(06-18-2014 10:36 AM)hasan-f نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان

راستش یکی از آشناهای ما توی شهرمون این کار رو چند وقتی هست که شروع کردن و ماشاالله درامد خوبی به دست آوردن و وضعشون خوب شده . منم به ذهنم رسید که این ایده و کار رو اینجا معرفی کنم تا کسانی که دنبال ایده هستن بتونن ازش استفاده کنن 10_004

واقعیتش من خودم تخصصی در این زمینه ندارم و فقط میتونم کلیاتی از این کار بگم :
اگه واسه مراسم عروسی یا سایر مراسماتی که شمارو به تالار یا رستوران دعوت میکنن رفته باشین می بینین که دسر های مختلفی رو بسته به هزینه صاحب مراسم برای میهمانان تدارک میبینن از جمله : انواع ترشیجات - ژله - کارامل - انواع سالاد - برخی شیرنی جات و غیره
این آشنای ما اومده و کارگاهی ایجاد کرده و از تالار ها و رستوران ها سفارش میگیره و این دسرها رو به صورت بسته بندی ساده آماده میکنه و بین اونها پخش میکنه . انقدر سرشون شلوغه که ماه رمضون امسال رو کلا سفارش قبول نکردن !!
فک کنین ماه رمضان چقدر مراسم افطاری برگزار میشه و چقدر این دسر ها میتونن فروش کنن 10_004 البته سایر زمانها هم همیشه براشون مشتری هست
بسیار عالی - من هم تقریبا دارم اینکار را شروع میکنم - فقط نمی دونم مجوز کارگاهی را باید از کجا گرفت

RE: ایده بسیار عالی (تولید دسر برای رستورانها و تالار ها ) - مسعود بدریان - 02-11-2015 03:28 PM

(06-18-2014 10:36 AM)hasan-f نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان

راستش یکی از آشناهای ما توی شهرمون این کار رو چند وقتی هست که شروع کردن و ماشاالله درامد خوبی به دست آوردن و وضعشون خوب شده . منم به ذهنم رسید که این ایده و کار رو اینجا معرفی کنم تا کسانی که دنبال ایده هستن بتونن ازش استفاده کنن 10_004

واقعیتش من خودم تخصصی در این زمینه ندارم و فقط میتونم کلیاتی از این کار بگم :
اگه واسه مراسم عروسی یا سایر مراسماتی که شمارو به تالار یا رستوران دعوت میکنن رفته باشین می بینین که دسر های مختلفی رو بسته به هزینه صاحب مراسم برای میهمانان تدارک میبینن از جمله : انواع ترشیجات - ژله - کارامل - انواع سالاد - برخی شیرنی جات و غیره
این آشنای ما اومده و کارگاهی ایجاد کرده و از تالار ها و رستوران ها سفارش میگیره و این دسرها رو به صورت بسته بندی ساده آماده میکنه و بین اونها پخش میکنه . انقدر سرشون شلوغه که ماه رمضون امسال رو کلا سفارش قبول نکردن !!
فک کنین ماه رمضان چقدر مراسم افطاری برگزار میشه و چقدر این دسر ها میتونن فروش کنن 10_004 البته سایر زمانها هم همیشه براشون مشتری هست

سلام - میشه بفرمائید از چه طریق مجوز تولید گرفتن ؟ من الان 6 ماه دارم دنبال دریافت مجوز دونگی میکنم - یه تیپ جدید دسر داریم

RE: ایده بسیار عالی (تولید دسر برای رستورانها و تالار ها ) - bastarkhaki - 02-11-2015 06:21 PM

بچه های رستوران دار و کافی شاپ دار اگر دنبال یک پیج اینستاگرام پرطرفدار هستند میتونم کمک کنم با قیمت مناسب
یک پیج اینستاگرام داشته باشید مختص غذا و ... .

میتونید برای استعلام قیمت و توضیحات با من در ارتباط باشید:

پیام خصوصی یا جمیل.
bastarxaki3@gmail.com

RE: ایده بسیار عالی (تولید دسر برای رستورانها و تالار ها ) - فاطیما14 - 11-21-2015 02:50 PM

سلام دوستان

میدونین که روزنامه های شهر بابت تبلیغات هزینه زیادی دریافت میکنن،هزینه بنر که دیگه هیچی!!!!
من و دوستم وبلاگی داریم و بصورت رایگان آگهی قبول میکنیم.
شما میتونین شرحی از هنر،تواناییتون ،محل کار و حرفه خودتون تهیه کنین تا ما اونو در سایت قرار بدیم.
اگر مایل بودین عکس بفرستین لطفا حجم عکس کم باشه .

تبلیغ رایگان است 1 بار استفاده کنین.
http://www.qazvinbazar.blogsky.com