به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: خرید و فروش زمین و مسکن در ایران (/forumdisplay.php?fid=18) +--- موضوع: به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ (/showthread.php?tid=11529) صفحه ها: 1 2 |
RE: به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ - یک همراه سبز - 06-08-2014 02:08 PM با سلام دوست عزیز برخی از خیابانهای اصفهان در حال ساخت و ساز فراوان و رو به پیشرفت هست نمونه اش خیابان پروین یا سپاهان شهر(ایندو منطقه رو من اطلاع دارم قیمت هر متر حدود 2/5الی 3 تومن لینک زیر رو میزارم خودت یه سر بزن http://www.pelak-1.ir/ RE: به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ - کاظم کاظمی - 06-08-2014 03:47 PM باید بری قشنگ بگردی با حدس و گمان و فک بکنم فکر نکنم که نمیشه اینا در حد حرفه باید پاشی بری بنگاهارو بگردی قیمتارو در بیاری یه جایی هم باید باشه که نزدیک خودت باشه کهکلاه سرت نزارن RE: به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ - alibati - 06-08-2014 03:58 PM ممنون دوستان بله می خوام یه زمانی رو برای تححقیق بزارم در مورد شهرک صدرا شیراز شنیدم یه چندتا دوست شیرازی دارم می خوام از اونها هم پرسو جو کنم نظرتون در مورد مشهد چیه؟ یا توجه به توریسی بودن در همه زمانهای سال و کم شدن زمین به مرور زمان در شهر اصفهان رو هم مد نظر دارم ماشالله تو این سایت دیدم اصفهان قیمت خونه تو سپاهان شهرش که البته نمی دونم کجای شهرش میشه از تهران هم گرونتره ! RE: به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ - alibati - 06-11-2014 01:36 AM دوستان حساب کردم اگه پول رو تو بانک سپرده 22 درصد یکساله کنم پایان سال 55 تومن دستم رو میگیره حالا به نظرتون اگه خونه بخرم حداقل این مقدار تو یک سال رشد میکنه ؟ RE: به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ - MiladBr - 06-11-2014 07:35 AM چرا به پيشنهاد من فكر نميكني ؟! پديده شانديز ! سالي به طور ميانگين 128 درصد سود داره برات ! تحقيق كن در موردش RE: به نظرتون با پولم خونه بخرم یا نه ؟ - abdolhossein - 06-11-2014 09:21 AM (06-11-2014 01:36 AM)alibati نوشته شده توسط: دوستان حساب کردم اگه پول رو تو بانک سپرده 22 درصد یکساله کنم پایان سال 55 تومن دستم رو میگیره اگه تو یه جای رو به رشد بخری ممکنه تو یک سال این قدر رشد نکنه اما در طول دو سه سال خیلی زیاد می شه! دوست عزیز داری خیلی تعلل می کنی!! |