یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست (/showthread.php?tid=11120) صفحه ها: 1 2 |
RE: یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست - mortaza_max - 04-09-2014 07:56 PM ایده اولم زدن یک شرکت تبلیغاتی و طراحی سایته چون هم تجربه دارم و هم بلدم. ایده دوم افتتاح یک شرکت پخشه. و یکیش هم نمایندگی یک از محصولاتی که مد نظرم بود و مطمئن بودم با تبلیغات اندک سود بالایی بدست میاریم و نیاز به سرمایه آنچنانی نداشت. و ... RE: یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست - angello1920 - 05-13-2015 03:19 PM (04-07-2014 08:55 PM)mortaza_max نوشته شده توسط: ممنون از پاسخت عزیزشاید بهتر باشه در کنار راضی کردن پدر به اینم فکر کنی که اگر ایده ات موفق نشد اون پدری که بعد ورشکستگی روحیش اونقدر شکسته شده که حاضر نشده بره سمت کار جدید, با این شکست جدید روحیش چقدر خراب تر می شه؟ RE: یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست - iranboy - 05-13-2015 09:37 PM دیوار ذهنی شکسته بشه. RE: یه سوال در باره شخصی که اهل ریسک و تغییر نیست - نیما روشنگر1 - 02-15-2016 02:59 PM (04-07-2014 04:47 PM)mortaza_max نوشته شده توسط: با سلام. بابالا رفتن سن قدرت ریسک پذیری و انجماد فکری بالا میرود و به سختی قابلیت ترک افکار مسموم گذشته را دارد من هم خودم دست به گریبان همچین موضوعی بوده ام اگه پدرت به قابلیت هخات ایمان بیاره حتما حتما روت سرمایه گذاری میکنه مطمین باش |