گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها (/showthread.php?tid=10950) صفحه ها: 1 2 |
RE: گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها - amirreza6794 - 10-20-2015 08:18 PM سلام بلاخره کسی این کارو عملی کرده؟ بهترین جا برای خرید گردو با پوست عمده کجاست؟ RE: گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها - hs6467 - 10-21-2015 06:09 PM منکه خودم استارتر این تاپیک هستم،ترسیدم شروع کنم به این کار..البته خیلیا خوب من رو ترسوندن که وارد این کار نشم... اگه باقی دوستان تجربه ای کسب کردن در این زمینه لطفا راهنمایی کنن... RE: گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها - yaser1 - 10-21-2015 09:17 PM (10-21-2015 06:09 PM)hs6467 نوشته شده توسط: منکه خودم استارتر این تاپیک هستم،ترسیدم شروع کنم به این کار..البته خیلیا خوب من رو ترسوندن که وارد این کار نشم... سلام داش گلم به حرف خلیی خلیی گوش نکن خودتت وارد کار شو البته از کم شروع کن هر کاری دردسر و ریسک خودشو داره کار هم شما مگیی خلیی باید تیز باشی از یه با تجربه کمک بگیر واگرنه کار یه اماتور نیس امیدتت هم به خدا باشه موفق موید باشی RE: گرفتن مغز بادام و گردو و فروش فله ای به آجیل فروشی ها - amirreza6794 - 10-27-2015 09:24 PM من از یه آجیل فروشی آمار گرفتم گفت اینکار سختیه برو دنبال مغزش..مغز گردو عمده بخر بفروش عمده فروشا کجان؟؟ من گردو با پوست تو مولوی زیر 25 تومن ندیدم نیم کیلو هر یه کیلو بده یه کیلو مغز میشه 50 تومن با این همه زحمت چند میخوای بفروشی؟؟؟ |