سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی (/showthread.php?tid=10898)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - jahanagahi - 02-26-2014 11:33 PM

خدا را هزاران بار شکر.
تبریک من را بپذیرید. موفقیت هرچه بیشتر شما را آرزو دارم. همچنانچه آقا سجاد عزیز (آقای ایده )اشاره فرمودند حتما کار را توسعه دهید.
موفقتر باشید.
[/quote]

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - pinkbeyg - 02-27-2014 07:03 AM

بسیار عالی بود . از خدا میخوام خدا سلامتی بهتون بده و امیدوارم خبرهای بیشتری و سبکهای جدید نوآوری ازتون ببینم.

یا حق

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - مهدی 1 - 02-27-2014 10:14 AM

محمد جان ، اولا که تبریکات فراوان
دوما یک واکسنی هم گویا بعد از تولد به جوجه ها می زنند ، اون را هم روش تحقیق کنید بد نیست
همچنین توی دستگاه های جوجه کشی ، تخم مرغ ها به فواصل زمانی مشخص تکون داده می شه ، اینجور که توی عکس پیداست من همچین موردی را توی دستگاه شما ندیدم
می توانید از موتور جوجه گردان فر که هم ارزونه ، و هم گریبکس سر خوده استفاده کنی و یک چیز ابداعی برای این منظور باهاش بسازید
انشالله که کارخونه سیمرغ را بخری دی:

موفق باشید

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - thundrill - 02-27-2014 10:59 AM

(02-26-2014 11:17 PM)mohammadlover نوشته شده توسط:  سلام
آرزوی موفقیت بیشتر برای شما و دوست محترمتون دارم.
زمان جوجه کشی تخم مرغ فکر میکنم 21 روزه باشه (درسته ؟) زمان جوجه کشی اردک و غاز چند روزه هستش ؟
قیمت هر تخم مرغ، غاز و اردک که تهیه کردید،چقدر بوده ؟
ضمناً اگر مقدار تولیدتون بالا باشه، فکر میکنم بتونید با مرغداری ها هم همکاری داشته باشید که مطمئناً سود بیشتری نصیبتون میشه.
پیروز باشید

سلام دوست عزیز
زمان جوجه کشی مرغ همونطور که خودتون هم گفتید 21 روزه هستش
زمان جوجه کشی اردک هم 28-29 روزه البته یه مدل اردک هم داریم که دوره اس 35-37
غاز هم 35-37 روزه اس
قیمت هر دانه تخمی که خریدیم:
تخم مرغ: 300، غاز:1500(سر تخم غاز حسابی سرمون کلاه رفت)ٰ اردک سری 1: 300، اردک سری 2: 500
از اونجایی که فعلا منابعمون محدودن مجبوریم در سطح تولید کم کار کنیم ولی برنامه داریم که به تدریج توسعه و افزایشش بدیم

(02-26-2014 11:33 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  خدا را هزاران بار شکر.
تبریک من را بپذیرید. موفقیت هرچه بیشتر شما را آرزو دارم. همچنانچه آقا سجاد عزیز (آقای ایده )اشاره فرمودند حتما کار را توسعه دهید.
موفقتر باشید.

ممنون عمو هوشنگ، به توسعه ی کار به طور جدی فکر می کنیم چون میدونیم که با سطح تولید فعلی درآمد فوق العاده اندکی خواهیم داشت ولی خوب ایشالا با تلاش زیاد و به یاری خدا به تدریج پله های ترقی رو یکی پس از دیگری بالا می ریم

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - thundrill - 02-27-2014 11:12 AM

(02-27-2014 10:14 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  محمد جان ، اولا که تبریکات فراوان
دوما یک واکسنی هم گویا بعد از تولد به جوجه ها می زنند ، اون را هم روش تحقیق کنید بد نیست
همچنین توی دستگاه های جوجه کشی ، تخم مرغ ها به فواصل زمانی مشخص تکون داده می شه ، اینجور که توی عکس پیداست من همچین موردی را توی دستگاه شما ندیدم
می توانید از موتور جوجه گردان فر که هم ارزونه ، و هم گریبکس سر خوده استفاده کنی و یک چیز ابداعی برای این منظور باهاش بسازید
انشالله که کارخونه سیمرغ را بخری دی:

موفق باشید

سلام آقا مهدی، واقعا از محبت شما و سایر دوستان عزیز کمال تشکر رو دارم، واقعا لطف می کنید
در مورد واکسن هم شنیده بودم که سه مدل واکسن(یکی تزریقی، یکی به صورت قطره چشمی، یکی به صورت ترکیبی در ظرف آب) وجود داره ولی یه سوالی که دارم اینه که به نظرتون استفاده از واکسن الزامیه؟ یعنی به نظر شما باید حتما استفاده بشه؟ و اینکه آیا صرفه اقتصادی داره؟
در مورد موتور جوجه گردون اتفاقا یه چیزی ابداعی درست کردیم که قسمت سمت راست یخچال تعبیه شده و متاسفانه توی عکس به درستی معلوم نیست
بازم ممنون از محبت های شما و سایر دوستان گرامی

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - اقاي ايـــده - 02-27-2014 04:30 PM

عمل چرخش در دستگاه ها براي اين هست كه گرما و هواي داخلي دستگاه به تمام نقاط تخم ها يكسان داده شود. بخصوص با افزايش تعداد اين ويژگي بيشتر حس ميشود در غير اين صورت در تعداد اندك خيلي نياز نيست.

اون سوزن هم فكر ميكنم بيشتر جنبه ضدعفوني كننده و تقويت كننده گي داره تا تلفات كم بشه . يك سر ميتويند به داروخانه دام پزشكي بزنيد و جويا بشيد كه كدوم بهتر نتيجه ميده.
درسته خيلي جاها متاسفانه يك راهنمايي كوچيك هم نميكند تا مبادا ديگران رقيب اونها بشند اما همه اين طوري نيستند

موفق باشيد

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - مهدی 1 - 02-27-2014 05:47 PM

اون واکسن که گویا مال فلج هست و احتمالا به قول آقای ایده تقویتی هم باشه
اگر نزی و بدشانسی هم بیاری کل گله فلج می شن !!

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - mohammadlover - 02-27-2014 05:58 PM

(02-27-2014 04:30 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط:  عمل چرخش در دستگاه ها براي اين هست كه گرما و هواي داخلي دستگاه به تمام نقاط تخم ها يكسان داده شود. بخصوص با افزايش تعداد اين ويژگي بيشتر حس ميشود در غير اين صورت در تعداد اندك خيلي نياز نيست.

اون سوزن هم فكر ميكنم بيشتر جنبه ضدعفوني كننده و تقويت كننده گي داره تا تلفات كم بشه . يك سر ميتويند به داروخانه دام پزشكي بزنيد و جويا بشيد كه كدوم بهتر نتيجه ميده.
درسته خيلي جاها متاسفانه يك راهنمايي كوچيك هم نميكند تا مبادا ديگران رقيب اونها بشند اما همه اين طوري نيستند

موفق باشيد
چرخش تخم مرغ ها فکر میکنم علتش این باشه که نطفه به پوسته تخم مرغ نچسبه و بعداً مشکل ایجاد کنه .چون برای گردش هوا از فن استفاده میشه که ظاهراً دوستمون به کار برده.
واکسن هم برای این ها نباید واجب و ضروری باشه چون دوستمون میخواد اینها رو همون 1-2 روزگی بفروشه و واکسن هم در صورتی که نیاز باشه خوده مرغداریها استفاده میکنن (ابتدای ورود مرغ ها)

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - لاک پشت سریع - 02-27-2014 06:18 PM

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان سخت کوش
پیشنهاد من این است که بجای آزمون و خطا و تلاش برای کشف متغییرهای گوناگون در کار جوجه کشی , چند کتاب خوب در این زمینه تهیه کرده و با مطالعه آنها خود را از نظر تئوریک قوی کنید و از تجربه متخصصین و پیشکسوتان در این کار استفاده نمایید و خود را از چند سال تجربه دانشمندان برخوردار سازید .
جوجه کشی جزو کارهایی است که کار تحقیقاتی بسیار وسیعی پیرامون آن انجام شده و امروزه با دقت قابل قبولی همه نکات آن روشن شده است . فقط کافی است کمی مطالعه کنیم .
موفق باشید

RE: ما هم شروع کردیم ؛ جوجه کشی - حمید رضا غ - 03-01-2014 03:45 PM

خیلی عالیه دوستان خوبم

شک ندارم که موفق میشید 47b20s0