پوشاک خاص ... ! لباس های بالماسکه و هاوایی و.. - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: پوشاک خاص ... ! لباس های بالماسکه و هاوایی و.. (/showthread.php?tid=10832) صفحه ها: 1 2 |
RE: پوشاک خاص ... ! لباس های بالماسکه و هاوایی و.. - jahanagahi - 03-06-2014 09:28 PM کار بر روی مانتو و جا انداختن برند ی چون دیگر مانتو فروشان موفق. فروش مانتو آنهم با طراحی خوب در ایران فروش بسیار عالی دارد. RE: پوشاک خاص ... ! لباس های بالماسکه و هاوایی و.. - 630 - 03-08-2014 02:36 AM (03-06-2014 12:50 PM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: درود دوست گرامي سپاس دوست گرامی. دوست طراح بنده استعداد و تمایل شخصی در زمینه کاری مذکور را دارند و تمام توان ایشان نیز در زمینه همین تیپ تولیدات میباشد. اما متاسفانه به علت وجود برخی محدودیت ها یک سری استارت های اولیه حتی در بخش نت هم با برخورد مواجه شد و عملا هیچ کاری از پیش نبردیم در این زمینه.. (03-06-2014 09:28 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: مشکل اینجاست که توانایی ایشان در زمینه طراحی پوشاک خاص و فشن زیر هست که در ایران یک مقدار مشکل هست فروشش و.. RE: پوشاک خاص ... ! لباس های بالماسکه و هاوایی و.. - reza.keyfi - 11-09-2014 07:54 PM سلام دوست عزیز اینکه شما اینقدر از طراحی دوستون تعریف میکنید فکر کنم مد و طراحهای جای دیگه رو ندیدید ؟ من کارم پوشاک بانوان هسش و واردات از چین و دارم این مدل لباسا رو زمانی که مغازه قشم داشتم را وارد کردم و فروش بسیار خوب ولی متاسفانه با نامه اماکن مواجه شدیم که در صورت تکرار مدلهای فوق که عکس هم ازشون گرفته بودن از خارج از مغازه که باعث پلمپ و باطل کردن جواز کسب بود ( لازم به ذکره که این مدل ها رو داخل مغازه لباس زیر و خواب به فروش میرسوندیم . به نظر من هم سایت بهتره و اینکه میگید گرونه چون خودم یه بار خرید کردم لباسهای زمان خواب زن و شوهر قیمتهای بسیار مناسب و پایینی داشت به عنوان مثال ست چرم مرد و زن به قیمت 30 میفروختم . |