سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ترجمه از سایتهای دیگر چقدر میتونه موفقیت داشته باشه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کسب و کار اینترنتی (/forumdisplay.php?fid=129)
+---- موضوع: ترجمه از سایتهای دیگر چقدر میتونه موفقیت داشته باشه (/showthread.php?tid=10726)

صفحه ها: 1 2

RE: ترجمه از سایتهای دیگر چقدر میتونه موفقیت داشته باشه - hasun - 02-07-2014 04:21 AM

پیشنهاد میکنم از تخصص خودتون در سایت خارجی (انگلیسی) استفاده کنید. بازار اینترنت ایران کمی دردسرش زیاده .

RE: ترجمه از سایتهای دیگر چقدر میتونه موفقیت داشته باشه - dvdghe - 02-07-2014 12:17 PM

کار در بازار اینترنت ایران سخت هست اما غیرممکن نیست
مثلا من کسی رو میشناسم که با رزرواسیون هتل فقط بصورت اینترنتی روزی چند میلیون درامد داره

RE: ترجمه از سایتهای دیگر چقدر میتونه موفقیت داشته باشه - اقاي ايـــده - 02-07-2014 01:28 PM

(02-06-2014 10:23 PM)M0TRIX نوشته شده توسط:  مرسی

فک نمیکنید رقیب خیلی زیاد شده؟ من اشپزی انتخاب کردم چون رقیب زیادی نداره

هدف اصلی هم پول سازی

درود دوست عزيز
شما خانوم هستيد يا اقا؟؟؟

اگر اقا هستيد در امر اشپزي اشنايي داريد؟؟؟

يكي از مشكلات ترجمه كردن بخصوص در موارد تخصصي و نيمه تخصصي وارد بودن به كلمات و مطالب اون حوزه هست.
مطالب مختلفي رو ميشود پيدا كردم اما وقتي نتوانيد برخي كلمات رو معني كنيد يا اسم دقيق اونهارو درج كنيد متن مورد نظر بهم ميريزد.
ضمن اينكه مشكل ديگر پاسخگويي به كاربران هست

معمولا اينطور مطالب نظر و پاسخ فراواني دارد. تجربه نشان داده است كه وبلاگ ها و وب سايت هاي كه در انها خانومها اقدام به اموزش كار ميكند كه دران وارد هستند بيشتر مخاطب گرا هست تا افرادي كه بدون اطلاعات پست رو ميذارن

الان منم سايتم رو شروع كردم خواستم مطالبي در همين زمينه بذارم اما بخاطرنداشتن اطلاعات فعلا دست نگه داشتم.

تصور كنيد اموزش كيك يا شيريني ميذاريد. كاربري از شما سوال ميكند خمير كيك ما شل شد يا هر سوال ديگر
وقتي خودتان اون محصول رو درست نكرده باشيد و اطلاعاتي از اون نداشته باشيد چه جوابي ميخواهيد به ان فرد بدهيد؟؟

راهكاري هست اينكه يا خودتان در امري كه تخصص و دانشش رو داريد وارد بشيد يا اينكه از فردي استفاده كنيد.
در غير اينصورت كاربريتان سخت خواهد شد.
همين در اين مورد و هم موضوعات مشابه. مگر مطالبي كه راحت باشند.

موفق باشيد

RE: ترجمه از سایتهای دیگر چقدر میتونه موفقیت داشته باشه - M0TRIX - 02-07-2014 06:52 PM

سلام.

اقا مهدی شما سایت دارین؟ میشه لینک بدین؟

چقد بازدید کننده دارین؟تبلیغات گرفتین؟