یه ایده دارم فط نمی دونم اجراش کنم یا نه ؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: یه ایده دارم فط نمی دونم اجراش کنم یا نه ؟؟ (/showthread.php?tid=10699) صفحه ها: 1 2 |
RE: یه ایده دارم فط نمی دونم اجراش کنم یا نه ؟؟ - iren - 02-09-2014 02:30 PM لطفا اگه ایده تو عملی کردی برامون بنویس تا خوشحالتر بشیم ![]() RE: یه ایده دارم فط نمی دونم اجراش کنم یا نه ؟؟ - مهندس روح الله زاهد - 02-09-2014 04:34 PM آقا موفق وموید باشی فقط یه چیزی من بهت بگم و اون اینکه یه چیز متفاوت بذار که توی کم تر جایی پیدا بشه و به شکلی متفاوت ارائه. بدش با این کار صد درصد کارت جواب میده. با توکل بر خدای متعال و بعد تلاش و تلاش وتلاش حرکت کن RE: یه ایده دارم فط نمی دونم اجراش کنم یا نه ؟؟ - rezaya2938 - 02-12-2014 12:27 AM پیشنهاد من اینه که عملی کنید. خیلی ها حوصله تو اینترنت گشتن ندارن. 2 تومن پولی نیست ک بخان ندن!(فرض کردم یه سیدی میشه و برای خودتون 500 دربیاد!) به علاوه پیشنهاد میکنم یه طرح قشنگ هم بزنید روش(روی یه کاغد بزنید و بذارید توی پلاستیک سیدی) RE: یه ایده دارم فط نمی دونم اجراش کنم یا نه ؟؟ - mori9331 - 05-28-2014 10:56 PM داش نمیخوام نا امیدت کنم به نظر من این ایده جواب نمیده . به جای نمونه سوالات یه چیز آموزشی اگه بخوای بفروشی به نظرم بهتر از نمونه سوالات با جواب باشه ![]() RE: یه ایده دارم فط نمی دونم اجراش کنم یا نه ؟؟ - تجارت - 09-11-2014 12:50 PM داداش نترس من چند وقت پیش موقع امتحانات با کامپیوتر حدود 5000 تااز ابتدایی بگیر تا سوم دبیرستان چاپ و رایت کردم حدوذ 10000000سود کردم با اینکه سنم 15 سال هست اگه کمک خواستی ایمیل بزن خوشحال میشم |