کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه زمان هاي خاص (/forumdisplay.php?fid=118) +--- موضوع: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی (/showthread.php?tid=10572) صفحه ها: 1 2 |
RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - alma - 01-25-2014 10:37 PM ممنون از شما خوشبختانه تخصص و انگیزه کافی برای این ایده دارید اما برای نتیجه ی بهینه بنده یه پیشنهاد دارم .برای شروع هر کسب و کار لازمه از صفر تا صد این کار مثل براورد هزینه ،گروه هدف ،نحوه بازاریابی و فروش و مسائلی از این دست رو باید ترسیم کرد .شما به دلیل اشراف به مسائل فنی میتونید قسمتی از این سوالات رو جواب بدید و بنده هم سعی میکنم در قسمت بازاریابی و بازار هدف تحقیق کنم برای داشتن دیدگاه روشنتری از این موضوع میتوانیم از "بوم کسب و کار "کمک بگیریم. ضمنا از دوستان و اساتید عزیز خواهش میکنم برای ادامه این موضوع نظرات راهگشای و ارزشمندشون رو ارائه بدن.مدل جالبی برای همه میتونه باشه با سپاس از همگی عزیزان RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - مهندس روح الله زاهد - 01-26-2014 12:50 AM با سلام خدمت شما از شما دوستان بابت دنبال کردن این تاپیک تشکر میکنم ان شا الله بعد از کنکور ارشد که 15 همین ماه هست یه نمونه درست میکنم و توی فروم میذارم تا دوستان ببینند و نظراتشون وایده هاشون رو مطرح کنند RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - moele - 01-26-2014 09:03 AM به نظر من سایز کوچیک بیشتر به درد سر گرمی می خوره .باید سایز بزرگ درست بشه تا بشه داخلش لوگو و برند شرکتها و تبلیغاتش را نمایش داد و اگر کار نهایی تمیز و با رزولوشن بالا در بیاد اطمینان داشته باشید چون چیز جدیدی است به شدت استقبال میشه و می تونید میلیونی اجاره بدهید .اما خوب سرمایه نیاز داره و تخصص بالا چون سایز این که بزرگ بشه دیگه میکرو کنترلر فایده نداره باید با کامپیوتر پرداز و کنترلر بشه که این خودش یک تخصص سطح بالا برق و کامپیوتر نیاز داره RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - مهندس روح الله زاهد - 01-27-2014 12:19 AM سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده توانایی برنامه نویسی شو دارم حتی برای سایز بزرگ . یه فکری به نظرم رسید این بود که بیام و در ابعاد 10*10*10 سانتیمتر یا هم نهایت 30 *30*30 درست کنم و برای شرکتها و این طور جاها بازاریابی کنم (که روی میز قرار بگیره یا هم از سقف آویزون بشه و آرم شرکت یا یک تبلیغات سه بعدی در ابعاد کوچک رو نمایش بده) نظر دوستان چیه؟ RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - مهندس روح الله زاهد - 01-28-2014 08:37 AM امروز رفتم بازاریابی ولی زیاد خوششون نیومد چون یه کم گرونه RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - daryosh - 04-30-2014 09:38 AM (01-20-2014 06:41 PM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط: با سلام خدمت تمامی دوستان مهربان سلام خیلی قشنگ و جالب بود نمیشه روش ساخت و برنامه نویسیشو توضیح دهید RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - fmkiani - 06-16-2014 03:05 PM سلام دوست گرامی من کارهای شما را دیدم هر چند دیر رسیدم اما با توجه به این که خودم به تازگی وارد کار لوستر و آویزهای تزیینی شدم با تحقیقاتی که در بازار انجام د ادم از این کار به بهترین شکل می توانید در بازار آویزهای تزیینی استفاده کنید درسته که قیمتش بالاست اما چون به نظر کم مصرف تر است و می توان از آن طرح های مختلفی درست کرد ، به نظرم صددرصد جواب میده . اکثر لوسترهای تزیینی که در بازار هستند از جنس حباب های شیشه اند و به دلیل سنگینی و مشکل حمل و نقل زیاد مورد رضایت نیستند اگر دقت کرده باشید کفی آن ها به یک صفحه وصل است که در آن تعدادی لامپ ال ای دی قراردارد و فقط از آن قسمت نور منعکس می شود . به نظرم اگر بتوانید از این هنرتان برای ساخت شکل های مختلف لوستر استفاده کنید جالب می شود. اگر راهنمایی خواستید من در خدمتم . موفق باشید RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - rezaeee - 02-11-2015 01:51 PM سلام بنظر من هم برای لوستر که دوستمون مثال زدن(مخصوصا موزیکال و با طرح های مختلف برای اتاق کودک) بیشتر جواب میده. کلا به دید تجملاتی بهش نگاه کنید بهتره تا دید تبلیغاتی (برای بازار هدف منظورم هست) RE: کمک درمورد ساخت و فروش ال ای دی سه بعدی - مهندس روح الله زاهد - 02-11-2015 11:57 PM سلام ودرود بسیار عالی بله فکر خوبیه |