معرفی ایده های پولساز - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104) +---- موضوع: معرفی ایده های پولساز (/showthread.php?tid=10417) صفحه ها: 1 2 |
RE: معرفی ایده های پولساز - odise - 01-02-2014 02:02 AM اشتباه میکنید. کسب و کار اینترنتی ملتزم جلب اعتماده. چی چی رو اونا شدن واسطه؟! یه مقدار اول مطالع کنید دوست من. من هم خیلی راه ها رو رفتم اخرش هم به این نتیجه رسیدم کار راحت وجود نداره.باید زحمت بکشی. امضا من رو بخون ! RE: معرفی ایده های پولساز - ehsan322 - 01-22-2014 09:56 PM نبايد حتما چرخ رو دوباره اختراع كرد. يه نگاهي به كسب و كارهاي بزرگ بندازيد مي بينيد كه بيشتر كسب و كارهاي موفق و بزرگ در زمينه اينترنت و يا چيزهاي مرتبط با كامپيوتر بوده / و فقط كاري كنيد كه براي مشتريان نيازشان رو مرتفع كنيد و يا اينكه از همه مهمتر و پولسازتره اينه كه براشون يك نياز جديد تعريف كنيد. |