معرفی ایده های اجرا نشده در ایران - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: معرفی ایده های اجرا نشده در ایران (/showthread.php?tid=10342) صفحه ها: 1 2 |
RE: معرفی ایده های اجرا نشده در ایران - saharword - 04-11-2014 05:00 AM من با اپلیکشن اندروید موافقم. اما باید توجه داشته باشید که توی موبایل هم مردم کمتر حاضر می شن پول پرداخت کنن و بیشتر منتظر محصولات رایگان هستن. شما می توانید از تلفیق این دو استفاده کنید. یعنی هم رایگان باشد و هم پولی. به عبارتی طراحی نرم افزاری جامع با کارایی و گرافیک بالا و ارائه اون به صورت رایگان. اما باید بعضی از آپشن های برنامه رو که احتمالا خیلی پر کاربرد و مورد احتیاج هست پولی باشه. به هر حال دوست دارم اگر نظرات دیگه ای در مورد اپلیکیشن اندورید دارید رو باهام در میون بگذارید. با تشکر RE: معرفی ایده های اجرا نشده در ایران - saharword - 04-12-2014 07:54 PM سلام. من می خوام توی زمینه تولید اپلیکیشن اندروید و آی او اس فعالیت کنم. اما الان چیزی از برنامه نویسی نمی دونم. شما اگه اطلاعاتی دارید که بتونه به من کمک کنه در اختیارم بگذارید. مثل کلاس یا آموزشگاه خاصی که برنامه نویسی اندروید داشته باشه. خودم پی گیرش بودم اما مثل اینکه هنوز کسی دنبال آموزش تولید اپلیکیشن ها ی اندروید نیست. ممنون می شم کمکم کنید. RE: معرفی ایده های اجرا نشده در ایران - مهندس روح الله زاهد - 04-12-2014 10:40 PM سلام بر همگی دوستان عزیز خسته نباشید امیدوارم شاد وپراز انرژی و امیدوار باشید کار برنامه نویسی آندروید آینده خوبی داره چون الان داره الان تمام سیستم عامل موبایلها به سمت آندروید میره و همچنین تبلتها که خیلی زود فراگیر میشه موفق و موید باشید RE: معرفی ایده های اجرا نشده در ایران - delsaa - 04-12-2014 11:25 PM (04-12-2014 07:54 PM)saharword نوشته شده توسط: سلام. من می خوام توی زمینه تولید اپلیکیشن اندروید و آی او اس فعالیت کنم. سلام سایت نردبان و چند سایت دیگه بطور کامل اندروید رو توضیح دادن و یادگیری از این سایتا خیلی راحته RE: معرفی ایده های اجرا نشده در ایران - fahim94 - 12-18-2015 10:40 PM سلام دوست گرامی در بین ایده های شما ایده هایی مربوط به کشاورزی هم هست؟ آیا امکان راهنمایی برای سایتهای کشاورزی وجود دارد؟ |