سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دوراهی...!!!!؟(خواهش میکنم شرکت کنید ضروریه) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: دوراهی...!!!!؟(خواهش میکنم شرکت کنید ضروریه) (/showthread.php?tid=10178)

صفحه ها: 1 2

RE: دوراهی...!!!!؟(خواهش میکنم شرکت کنید ضروریه) - یوسف خادم پیر - 01-10-2014 02:16 AM

(01-09-2014 07:33 PM)jujushow نوشته شده توسط:  سلام اقا یوسف . کی از شما که کار رو راه انداخته بهتر ؟!!!
یه توضیحاتی میتونید بدید در مورد تک تک هزینه ها و امکاناتی که اینکار نیاز داره ؟
اگر درامدی هم داشتید که ممنون میشم بگید درامدش چطوریه ؟

سلام آقا امید.
دقیقانفهمیدم کدوم کارو میگیدپرورش ماهی یا مغازه ی فروش ماهی.
اگه درموردپرورش ماهی بخواید من قبلا تو قسمت(ما شروع کردیم! شما چطور)شرح دست به کارشدنمو توپرورش ماهی نوشتم(همراه با قیمت بعضی از وسایل اصلی اون موقع) که اسمشم یه بارشکست خوردم ول اینبارطوفانی.(پرورش ماهی) هست.
اگرم درموردمغازه میفرمایید اگه جایه خوبی باشته وتمیز(باامکان پوست کنی رایگان ماهی)راحت روزی 60تا 70کیلومیفروشی اگرم جات خیلی خوب باشه بالای100کیلو(ولی باید 3نفرباشی)خودت حساب کن اگرکیلویی 3تومن سودکنی.
البته مغازه ی پرورش ماهی هم یه سری مشکلات داره اونم اینه که باید ثابت باشه یعنی مغازه ی خودت باشه دوم اینه که بایدچاه آب داشته باشی(ماهی قزل آلابا آب شهری میمیرند)وسوم کم کمش باید2نفرباشی وآخرینش سرمایه اونه اگه یه تن ماهی بیاره باید7.5تومن پول داشته باشی وچندتادیگه.
امیدوارم راهنماییتون کرده باشم.
باسپاس فراوان.