دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157) +---- موضوع: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) (/showthread.php?tid=6564) |
RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 04-06-2013 11:37 PM سلام سلام سلام بازم مهیار اومده... مهیار قهرمان ![]() خوب و خوش و سلامت و پر انرژی باشید ![]() چون همه چییییییییز عااااااااالیه ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول تو این سه روز 14 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 100500 تومن توجه توجه : به 160000 تومان نزدیک می شویم ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدایا شکرت که این انجمن رو داریییییییییییییییییییییییییییییییم ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 04-10-2013 10:36 PM سلام سلام صد تا سلام بازم من اومدم... شاااااااااااد و پر انرژی می دونم که همه عااااااالی هستین من هم عالیییییییییییییییم خب خب خب مرحله پنجم دو برابر کردن پول تو این 4 روز 23 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 112000 تومن تا 1 میلیارد تومن زیاد نمونده ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدایا شکرت که روزی می دی... شکرت ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - keshavarz - 04-11-2013 01:36 PM دمت گرم با این پشتکارت آفرین تو قهرمانه منی RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - c4t3r - 04-11-2013 02:41 PM ایول حاجی RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - jahanagahi - 04-11-2013 02:45 PM مهیار جان فوق العاده ای.: مطلب مهیار جان: فروش کل تا امروز 112000 تومن تا 1 میلیارد تومن زیاد نمونده مهیار جان : نمره ات 20
RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 04-11-2013 11:09 PM از لطفی که همه عزیزان به من دارند واقعا ممنونم واقعا خوشنود و خوشحالم و حس می کنم یه کوه محکم پشتمه همه با هم موفق ترین ها باشیم RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - mir abbas - 04-12-2013 12:23 AM اقا مهیار واقعا مهشری و پر انرژی . اتظار داریم محصولات جدیدی به چرخه فروشت اضافه کنی و مثل بمب بترکونی . تو بهترینی. ![]() ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - fartak - 04-12-2013 03:48 AM سلام آقا مهیار پر انرژی باور کن هر وقت احساس میکنم انرژیم کم شده یه سر به این تاپیک میزنم ، بمب انرژی هستی با این پشت کارت مهیار جان کم کم داری به مراحل بالا پا میزاری ، به قول آقای میر عباس باید محصولات جدیدی هم اضافه کنی تا مراحل سریعتر تموم بشه ، برای این کار شما بستر هاشو آماده کردی ( چون قدم های اولت اصولی بوده ) شما الان چند تا سوپرمارکت داری که مشتریه آلوچه ها هستن ، درسته ؟؟؟ ببین چی لازم دارن ؟؟ نیازشون چیه ؟ واسه تامین چه جنسی تو زحمت میوفتن ؟؟ براشون تهیه کن مطمئن باش الان که پیششون اعتبار داری و روت شناخت دارن از خداشونم هست خدا رو شکر با وجود گروهی مثل گروه برتر که خودتم عضوشی و اساتیدی مثل آقای فرهاد قربانی که کنارتن ، از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هر چی بخوان میتونی براشون تامین کنی جنساشونو دستت بگیر کم کم ، اسم نمیبرم که چه جنسایی ( همه ی جنسایی که توی سوپر مارکتشون هست میتونه تارگتت باشه ) کم کم تبدیل میشی به تامین کننده ی جنساشون ، مطمئنم مطمئنم میتونی موفقتر باشی RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - jahanagahi - 04-13-2013 12:18 AM انشالله همین حرکت را بتواند به برندی زیبا و معروف تبدیل کند. RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 04-15-2013 10:46 PM سلام سلام بازم مهیار گل اومده با دست پر اومده ![]() خوبین؟ خوشین؟ من عالی و عالی و عالی تر از همیشم ![]() می رسیم اینجا مرحله پنجم دو برابر کردن پول تو این 5 روز 43تا الوچه فروخته شد فروش کل تا این لحظه 133500 تومن دیگه داره تموم میشه هاااااااا ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدایا شکرت... شکرت... ![]() |