جلسه اول آنلاین - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: جلسه اول آنلاین (/showthread.php?tid=508) |
RE: جلسه اول آنلاین - مهدی گل محمدی - 08-06-2011 04:34 AM دوست عزیز از اینکه در انجمن عضو شده اید خیلی خوشحال هستم. لطفا این جملات را به کار نبرید که به این ها میگن دیوار ذهنی.ما اینجا جمع شده ایم تا به هم همین ایده ها بیاندیشیم.اینجا به هیچ عنوان خجالت نداریم.ازچی خجالت میکشی.اینجا همه شبیه هم هستیم همه اندیشه های بزرگی تو سر داریم.مطمئن باش اگر مدتی با بچه های انجمن باشید خواهید فهمید که چه نیرویی به شما تحمیل خواهد شد که مطمئنا باعث موفقیت شما خواهد بود. راسی تا یادم نرفته منم در زمینه تبلیغات فعالیت می کنم.هر طرحی داری بگو تا راهنماییت کنم RE: جلسه اول آنلاین - کامیار کاظمی - 08-06-2011 06:00 AM نتیجه این جلسه : 1-دنبال کاری باشیم که شب و روز برایمان سود دهی داشته باشد 2- گرفتن برشور از بانک ملی در رابطه با صندوق. 3-طرح نیز به صورت : " - طرح ارائه می شود. - در صورت موافقت اعضا بر روی آن سرمایه گذاری می کنند. - با به سود دهی رسیدن درصدی به صندوق درصدی به دارنده ایده در صدی به سیرمایه گذاران درصدی به کننده کار (مثلا بازاریابان) داده می شود." 4- مشخص شدن اعضای صندوق : - آقایان : کامیار کاظمی ادمین ورئیس صندوق مهدی گلمحمدی و هوشنگ قربانیان معاونین صتدوق - آقافرامرز و خانم مریم MARYAR - بازرسین صندوق باتشکر از همه دوستانی که شرکت کردند تایپیک بسته می شود. دومین جلسه آنلاین جمعه هفته بعد ساعت ده شب است. |