دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157) +---- موضوع: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) (/showthread.php?tid=6564) |
RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 03-08-2013 08:13 PM ممنون استاد ![]() هر کس تو این فضای بی نظیر انجمن باشه بی نظیر میشه ![]() بین اساتید بی نظیر ![]() اعضای فوق العاده بی نظیر ![]() و در بین این انرژی بی نظیر ![]() تشکر ویژه از ادمین بی نظیر انجمن به خاطر تموم زحماتش ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 03-11-2013 12:10 AM سلام سلام سلام به همه خوبید؟ من که مثل همیشه عالی و خوشحالم ![]() داداش مهدی هم رقیبم شده که خیلی عالیه ![]() ![]() ![]() خدایا شکرت مرحله پنجم دو برابر کردن پول تو این 3 روز 19 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 9500 تومان به مرحله 18 هم میرسم ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدایا شکرت که بالاخره... RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - saeed.abdollahi - 03-12-2013 01:28 AM (03-08-2013 07:46 PM)multibillionaire نوشته شده توسط: مهیار جان اگر میخوای پیشرفتت سریع تر باشه بایستی برای محصولت اسم و رسمی داسته باشه و پخش محصولاتت بصورت وسیع باشه و برای اینکار نیاز به ویزیتور در سطح شهر داری! دوست عزیز فعلا برای ویزیتور گرفتن کمی زوده مهیارجان،شما خودت برای محصولت به مغازه های بیشتریبرو تا تورو و جنستو بشناسن کمی سخته اما پشتکاری که من دیدم میدونم که میتونی.........! اما بنظر من اسم هم هنوز نمیخواد بذاری بذار فعلا بی نام باشه ![]() (03-11-2013 12:10 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: سلام سلام سلام به همه واقعا هیجان انگیزه کارت آدم یه طوری میشه هی میخواد ببینه این داستان به کجا میرسه!!! ![]() ![]() ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - jahanagahi - 03-12-2013 01:33 AM (03-11-2013 12:10 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: سلام سلام سلام به همه مرحله پنجم. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 03-13-2013 12:53 AM سلام سلام سلام خوبید؟ خوبم ، عالیم ، میدونم که خوبید ![]() چه خبرا؟ ماشالا این روزا خبرا عاااااااااالیه مثل زندگی خودم ![]() خب خب خب ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول دیروز و امروز 12 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 15500 تومن همه چیز داره عالی پیش میره عالیییییییییییییییی ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) قابل توجه همه امروز با دو تا سوپری که اشنام بودن و نزدیک محلمون هستن صحبت کردم و قرار شد که اونام ازم الوچه بگیرن و بفروشن فردا هر کدوم 10 تا تستی می خرن این تازه شروع گسترشه... منتظر باشین... تا الان داشتم قدم می زدم... دارم پاهام رو تند می کنم... خدایا شکرت شکرت شکرت... خیلی شکرت با مرام خودم ![]() ![]() ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 03-14-2013 12:44 AM سلام سلام مهیار اومده با کلی اخبار اومده ![]() ![]() میدونید که خوبم میدونم که عالی هستید ![]() میرسیم اینجا! کجا؟ اینجا دیگه ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول امروز 26 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 28500 تومن امروز 20 تا سفارش رو دادم ![]() ایشالا زود تموم می کنن و بازم سفارش میدن ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدا جونم شکرت ، عااااااشقتم ![]() ![]() ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - بيلا بالا - 03-14-2013 03:54 PM مهيار عزيز تبريك ميگم خيلي عاليه تاپيكاي دوستان در وهله اول و رقباي كاري را در وهله دوم مطالعه ميكنم رفيق و رقيب عزيز موفق باشي دارم ايستادنمونا تو مرحله 28 ميبينم اول من و مهيار بعدم دوستان به نوبت مهدي گل محمدي عزيزم داره با سرعت پيش مياد RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 03-17-2013 12:06 AM سلام سلام سلام خیلی سلام اندازه همه انرژی هایی که دارم سلام ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول تو این سه روز 24 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 39500 تومن فروشم داره دیگه بالا میره ![]() اینقد بالا میره که تو افق محو شم ![]() مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدایا خیلی شکرت ![]() ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 03-18-2013 11:56 PM سلااااااااااام سلاااااااااااااااام سلام ![]() بازم مهیار پر انرژی اومده ![]() دیگه سال 91 داره تموم میشه ![]() سالی با یه دنیا تجربه و دوستی و عشق و... ![]() سالی که از انرژی هام خیلی بهتر از سالهای دیگه استفاده کردم ![]() و اینم از گزارش دو برابر کردن پول در سال 91 مرحله پنجم دو برابر کردن پول دیروز و امروز 19 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 48000 تومان مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدایا دیگه اخرای ساله ![]() واسه تموم چیزایی که امسال بهم دادی شکرت... عاشقتم و... شکرت ![]() RE: دوبرابر کردن پول شروع شد(sir-mahyar) - sir-mahyar - 03-25-2013 11:08 PM سلام و سلام و سلام عیییییییید همگی مبارک امیدوارم سال 92 براتون سالی فوق العاده باشه... واسه من که هست خب خب خب تو این تعطیلات فقط یکی دو روز دو برابر کردن تعطیل بود ![]() و اینم اولین گزارش دو برابر کردن پول در سال 92 مرحله پنجم دو برابر کردن پول تو این 7 روز 28 تا الوچه فروخته شد فروش کل تا امروز 62000 تومن مرحله پنجم دو برابر کردن پول (تبدیل 80000 به 160000) خدایا شکرت سال جدید برام عالییییییییییییییییییییه ![]() |