درخواستهای راهنمایی و مشاوره مسکن (ساخت و ساز - سرمایه گذاری - خرید - فروش و...) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: خرید و فروش زمین و مسکن در ایران (/forumdisplay.php?fid=18) +--- موضوع: درخواستهای راهنمایی و مشاوره مسکن (ساخت و ساز - سرمایه گذاری - خرید - فروش و...) (/showthread.php?tid=52) |
RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - mjdehghani - 10-31-2011 07:25 PM قرار یه جلسه حضوری برگزار بشه . خبر می دن دوستان. توی جلسه قرار شد اعضا شهر های خودشون رو آنالیز کنن تا ببینیم اولین پروژه تو چه شهری باشه که هم سرمایه کمتری بخواد هم اینکه زودتر سود و سرمایه رو بر گردونه . اگر کسی اینکار رو کرده بی زحمت نظر بده . قیمت زمین قیمت کارگر متقاضی مسکن میزان ساخت وساز از این قبیل نسایل دیگه RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - jahanagahi - 10-31-2011 10:26 PM در این جلسه باید اکثریت باشند چون اگر نباشند هیچ نتیجه ای گرفته نمی شود. RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - mjdehghani - 10-31-2011 10:55 PM درسته اطلاع رسانی خوب و به موقع زمان و جایگاه مناسب توی این قضیه خیلی تاثیر داره RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - arash1367 - 11-01-2011 12:54 AM سلام من دوستانی دارم که توی کار ساخت و ساز هستند ولی الان وضعیت سود دهی نسبت به درد سر هایی که میکشی نمیصرفه مگر اینکه سوئیت بسازین و اون هارو هم به دانشجو ها کرایه بدین تا جواب بده یا واحد هایی که میسازین حد اقل 6 واحد بیشتر باشه و ساخت هر واحد اگه خودتون هم پا کار باشین بین 12 تا 13 میلیون هزینه داره که با سفید کاری و برق و ... که ساده هم باشه میشه 15 تمن به ازای هر واحد البته تقریبا در ضمن انالیز شهر همدان میگه که اصلا جواب نمیده ولی توی اصفهان میشه گفت خوبه RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - mjdehghani - 11-01-2011 12:26 PM متقاض آپارتمانهای ارزانقیمت خوبه . 30 تا 40 میلیون که یه وام 20 تومانی هم روشه . تو کاشان به نظر من جواب میده . RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - کامیار کاظمی - 11-01-2011 12:29 PM در کرج و تهران هم طرفداران زیادی دارد.البته با وام! RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - mjdehghani - 11-01-2011 12:44 PM آره با یه تمهیداتی می شه قیمت تمام شده رو پایین آورد. RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - MARYAR - 11-01-2011 12:45 PM به نظر من در اطراف تهران خيلي بيشتر جواب مي ده مثل پرديس و شهرك انديشه و كرج RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - damoun - 11-02-2011 01:18 AM چرا ساختمان سازي رو تو شهر ساحلي انجام نميدين؟ RE: ساخت و ساز آپارتمان های کوچک - mjdehghani - 11-02-2011 09:28 AM تو همه جا جواب میده . مساله اصلی قیمت زمین . و هزیه های جار ی( عوارض و.....) است |