مطالب مختلف در مورد ازدواج و زندگی مشترک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: دیگر مطالب آموزنده روانشناسی فردی (/forumdisplay.php?fid=72) +---- موضوع: مطالب مختلف در مورد ازدواج و زندگی مشترک (/showthread.php?tid=6284) |
RE: مطالب مختلف در مورد ازدواج و زندگی مشترک - maral 777 - 09-23-2014 11:20 AM (09-22-2014 11:54 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:(09-22-2014 10:47 PM)maral 777 نوشته شده توسط: من تو ازدواج فقط یه کلید خوشبختی می شناسم اونم اینه که ازدواج نکنید که خوشبخت شید ازدواج کنید که طرف مقابلتون رو خوشبخت کنید(اینم خودم بلد نبودم از آنتونی رابینز یاد گرفتم! به نظرم استاد حتی اگر برداشت نادرستی از صحبت آنتونی رابینز باشه خیلی خوبه. بزرگترین مشکلی که من تو زوج های اطرافم می بینم اینه که مدام توقع دارن طرف مقابل کاری برای خوشحالی اونا انجام بده. اما اگر همین زوج ها تمام فکرشون این باشه که طرف مقابل رو خوشحال کنن, و هر دو همینطور باشن, اون موقع هر دو خوشبخت می شن. برای زندگی من که خیلی این جمله موثر بوده. من همیشه اول اولویت برام خوشحالی همسرمه و از خوشحالی اون خوشحال می شم. البته این به معنی قربانی کردن خودم نیست, چون یه تفکر متقابله ![]() RE: مطالب مختلف در مورد ازدواج و زندگی مشترک - jahanagahi - 09-23-2014 02:54 PM هر برداشتی از جمله مورد نظر شما که مثبت باشدقابل تقدیر است. مسئله ای که اشاره کردم کلی است. |