گروه استانی اصفهان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی اصفهان (/showthread.php?tid=2482) |
RE: گروه استانی اصفهان - بيلا بالا - 05-15-2013 09:37 PM به طور حتم اصفهان نگيني بي بديل بر انگشتري راهكار خواهد شد ![]() ![]() RE: گروه استانی اصفهان - bahador - 05-15-2013 11:39 PM ممنون از اطلاع رسانی دوستان انشا ا... که همه دوستان اصفهانی حضور پیدا کنند بنده هم حتما میام البته تا ساعت 6 در خدمتم بعدشم باید برم سر جلسه امتحان میان ترم معادلات. به امید دیدار ![]() ![]() ![]() RE: گروه استانی اصفهان - mohammadshamosi - 05-15-2013 11:50 PM سلام به دوستان عزیز ممنون از همکاری عزیزان همانطور که جناب مردانیان فرمودند محل برگزاری جلسه: پل بزرگمهر خ مشتاق بعد از پل هوايي غدير نرسيده به اولين چراغ راهنمايي( روبروي خيابان مهر ايين) داخل پاركينگ محل تجمع :فصاي سبز پارك ؛مشرف بر رودخانه هميشه خروشان زاينده رود زمان :پنج شنبه مورخ :1392/2/26 ساعت 5 بعد از ظهر هست ، که انشالله تصمیم داریم ، فردا رنگ و بوی خاصی به گروه استانی اصفهان بدیم. پس با حضورتون ما رو هر چه بیشتر خرسندتر کنید. به امید دیدار RE: گروه استانی اصفهان - mohammadshamosi - 05-16-2013 10:55 AM UP محل گردهمايي اين هفته پل بزرگمهر خ مشتاق بعد از پل هوايي غدير نرسيده به اولين چراغ راهنمايي( روبروي خيابان مهر ايين) داخل پاركينگ محل تجمع :فصاي سبز پارك ؛مشرف بر رودخانه هميشه خروشان زاينده رود زمان :پنج شنبه مورخ :1392/2/26 ساعت 5 بعد از ظهر شماره تماس جهت هماهنگی: 09138073954 شموسی RE: گروه استانی اصفهان - mohammadshamosi - 05-16-2013 08:42 PM سلام به بزرگواران امروز جلسه گروه اصفهان برگزار شد خیلی از دوستان ممنونم که زحمت کشیدند و اومدند حاضرین این جلسه: جناب مردانیان ، جناب عباسی ، شموسی ، جناب میریان ، سرکار خانم پرواز به همراه همسر محترم ، جناب رضوانی خداروشکر جلسه ای پربار و نتیجه بخشی بود. تغییری در اعضای تشکیل صندوق صبا اصفهان داده شد ، که خوشبختانه عالی بود. صبح شنبه نسبت به افتتاح صندوق اقدام میشه خلاصه افرادی که امروز حضور نداشتند ، ضرر کردند و البته جاشون خالی بود. از آقای قربانیان هم تشکر میکنم ، که لحظاتی ما رو با سخنان زیباشون همراهی کردند. RE: گروه استانی اصفهان - بيلا بالا - 05-16-2013 09:26 PM اقا ما نمرديم و يه سمتي هم تو اين انجمن بهمون رسيد ![]() ![]() از دوستان ممنونم كه تشريف اوردن تشكيل انجمن را به اعضاء صندوق وبالاخص خودم تبريك ميگم ![]() ![]() دوستاني در جلسه حضور داشتن 1 عدد اسپري از من طلب كارن سهميه محمد جان و خانم صفري توزيع شد بعدا مدعي نشن ![]() RE: گروه استانی اصفهان - jahanagahi - 05-16-2013 09:41 PM (05-16-2013 09:26 PM)بيلا بالا نوشته شده توسط: اقا ما نمرديم و يه سمتي هم تو اين انجمن بهمون رسيد جناب مردانی عزیز تبریک عرض میکنم. انشالله بتوانید حرکتهای کاری زیبائی را ارائه فرمائید. RE: گروه استانی اصفهان - بيلا بالا - 05-16-2013 09:48 PM با راهنمايي شما و برنامه ريزي هاي راهكار حتما موفق ميشويم RE: گروه استانی اصفهان - zoofanoon - 05-16-2013 10:31 PM سلام دوستان اصفهانی ، خسته نباشید ، خب مثل اینکه اعضای تیمهای استانی حسابی برای مسابقات استانی آماده میگردند. RE: گروه استانی اصفهان - بيلا بالا - 05-16-2013 11:04 PM سلام اقاي قاصدي براي يه مسابقه برنده برنده اماده باشين اصفهان نصف جهان است پس تعجبي هم نداره در دنياي ميلياردرها نصف فعاليتهاي مالي انجمن با همكاري اصفهان نباشه |