سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156)
+--- موضوع: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند (/showthread.php?tid=6319)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - حامد یزدی - 06-23-2015 10:50 PM

واسه جمع آوری اسفند بیشترین سود رو اون چوپانی که گوسفندها رو میبره صحرا واسه چرانیدن میکنه
از یه طرف گوسفنداش مجانی تغذیه میکنن از طرفی اسفند کتیرا و چند نمونه گیاه دارویی و تزیینی جمع میکنه

جالبه بدونید توی بیابون گیاهایی تزیینی جالبی داره که یه سری میان اینا رو رنگ میکنن و میزارن توی قاب با قیمتهای بالایی به فروش میرسونن

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - mohammad.sa - 07-16-2015 02:48 AM

سلام برای تبدیل ۱۰۰هزارتومان به ۲۰۰تومان میشه با خرید سه کارتن مایع ظرفشویی حالا میشه یه کارتن بزرگ ودوتا کارتن مایع کوچک باشه.
وبرای خرید این کالا اگه از برند های معروف استفاده بشه که چه بهتر.
توی بیشتر شهرها هر هفته تعداد زیادی از افراد جمع میشن و جنساشونو میفر‌وشن حالا تو بعضی از شهرها جمعه باز وبعضی ها هم شنبه بازارو...
اگه شما هم یه جا اجاره کنید که این‌جور جاها قیمت زیاد بالایی هم نداره در ماه چهار بار میتونید جنستونو بیارین و بفروشین حالا من حساب کردم‌اگه با سه تا کارتن شروع کنیم و هر هفته سود پولارو روی هم بزاریم و کارتن های بیشتر بخریم میتونیم‌دوماهه پولو دوبرابر کنیم و اگه ۱۵کارتن بتونیم بخریم
برامون‌یکم‌ارزون تر میفته و این کارو میشه تا سه میلیون انجام داد اگر هم که کارت بگیره و خودت یه عمده فروش بشی که دیگه یه کار عمریه برای کارهای فصلی هم میشه یتچال مخصوص یخ دربهشت خرید یا اجاره کرد و یخ دربهشت فروخت در همین جمعه بازار و... که تابستون خیلی توب میشه فروخت
یاعلی

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - mohana - 08-11-2015 11:43 AM

سلام
ممنون بابت وبتون
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که باید از کجا و چطور شروع کنم؟

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - مهدی97 - 08-19-2015 02:34 PM

منم شروع کردم با 50 هزار

منم شروع کردم با 50 هزار

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - hamidrta - 08-30-2015 05:34 PM

خیلی تاپیک جالبیه

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - tan-graphic - 08-30-2015 11:46 PM

من 1 پولی برا خرید گوشی کنار گذاشته بودم که برا گوشیه دلخواهم کم بود
دوستی دارم که با همسر دامپزشکش کلینیک دارن و از گرونی غذای جوندگان شاکی بودن ( خودمم برا خرگوشهام همین مشکل رو داشتم)
خلاصه پول گوشی رو دادم برای خرید نایلون ( 20000 تومان)- دستگاه رو میزی دوخت نایلون ( دست دو 90 هزار تومان)- لوگوی دامپزشکی رو هم دادم کوچیک رو برچسب برام چاپ کردن( 15هزار تومان) بعد رفتم امین آباد شهر ری از سر زمین 10 کیلو هویج و بند 25 کیلویی یونجه خریدم(45هزار تومان) مجموع خرج ( با پول بنزین مصرفی)180 تومان

بعد اومدم هویجارو خرد کردم تو آفتاب خشک که شدن با یونجه ها بسته های 1 کیلویی در آوردم - 35 تا بسته 1 کیلویی شد که هر کدوم رو دامپزشکی 10000تومان ازم خرید( خودشون 13-14 میفروشن)
حالا با پول و جای بیشتر میشه تعداد بیشتر خرید کرد با هزینه کمتر چون مثلا 25 کیلو یونجه رو بمن 30 تومان دادن ولی اگه بالای 50 کیلو میخریدم بهم کیلویی 1000 هم میدادن - هویج هم همینطور و دستگاه هم که هزینش برای دفعات بعد تکرار نمیشه

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - tan-graphic - 08-30-2015 11:50 PM

حالا این ایدرو در ابعاد بزرگتر با زحمت بازاریابی از پت شاپ ها و کلینیکها هم میشه برا مراحل بعدی اجرا کرد

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - Amiraliamirali - 09-05-2015 08:57 AM

(08-30-2015 11:46 PM)tan-graphic نوشته شده توسط:  من 1 پولی برا خرید گوشی کنار گذاشته بودم که برا گوشیه دلخواهم کم بود
دوستی دارم که با همسر دامپزشکش کلینیک دارن و از گرونی غذای جوندگان شاکی بودن ( خودمم برا خرگوشهام همین مشکل رو داشتم)
خلاصه پول گوشی رو دادم برای خرید نایلون ( 20000 تومان)- دستگاه رو میزی دوخت نایلون ( دست دو 90 هزار تومان)- لوگوی دامپزشکی رو هم دادم کوچیک رو برچسب برام چاپ کردن( 15هزار تومان) بعد رفتم امین آباد شهر ری از سر زمین 10 کیلو هویج و بند 25 کیلویی یونجه خریدم(45هزار تومان) مجموع خرج ( با پول بنزین مصرفی)180 تومان

بعد اومدم هویجارو خرد کردم تو آفتاب خشک که شدن با یونجه ها بسته های 1 کیلویی در آوردم - 35 تا بسته 1 کیلویی شد که هر کدوم رو دامپزشکی 10000تومان ازم خرید( خودشون 13-14 میفروشن)
حالا با پول و جای بیشتر میشه تعداد بیشتر خرید کرد با هزینه کمتر چون مثلا 25 کیلو یونجه رو بمن 30 تومان دادن ولی اگه بالای 50 کیلو میخریدم بهم کیلویی 1000 هم میدادن - هویج هم همینطور و دستگاه هم که هزینش برای دفعات بعد تکرار نمیشه
یعنی خود دامپزشکی میخره؟؟

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - tan-graphic - 09-07-2015 12:36 AM

[/quote]
یعنی خود دامپزشکی میخره؟؟

[/quote]
بعله اکثر کلینیک ها قفسه فروش لوازم ضروری و غذای اصلی حیوانات خانگی رو دارن
من حتی براشون زیر انداز و تشکچه سگ و گزبه و لباس حیواناتم میدوزم که خوب ازشون میخرن

RE: دو برابر کردن پول,همه شرکت کنند - sehpesar - 01-31-2016 10:52 PM

ما که هرکاری میکنیم پولمون کمتر میشه ولی دو برابر نمیشه...