تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود (/showthread.php?tid=4406) |
RE: تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود - jahanagahi - 04-03-2014 06:12 PM عزیزان به این مسئله کاملا توجه فرمایند: در اینجا نوع فعالیت و کار توضیح داده نمی شود بلکه نتیجه اهداف نوشته شده خود را می نویسند.این مبالغ بستگی دارد که : اهدافش را نوشته باشد دیوار ذهنی خود را نابود کرده باشد به موفقیت و رسیدن به اهدافش ایمان داشته باشد. همه عزیزان خوب نوشتند. ولی نوشته حبیب طوسی عزیزم , چون در جریان فعالیت اولیه اش بودم خیلی به دلم نشست . همان زمان هم می دانستم اهدافش را کوچک انتخاب کرده .حبیب جان توانائی بیشتری داشت و دارد.ایمان دارم که همه شما توانائهای بالائی دارید. بهترین موقعیتی که شما عزیزان دارید شارژ روحی و آموزشهای رایگان این سایت است . قدر آنرا بدانید. موفقتر باشید. RE: تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود - habib tousi - 04-03-2014 06:51 PM (04-03-2014 06:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: عزیزان به این مسئله کاملا توجه فرمایند: یعنی عاشقتم استاد قربانیان عزیز.تکتک جمله های شما برا من ارزش طلا رو داره و باور دارم ک در کنار شماها ب هر آنچه ک میخوام می رسم و برای من ناممکنی وجود ندارد چون اول خدا رو دارم و بعد خونواده ام و شماها ک با رهنمود هاتون من رو متحول نمودید.باشد ک روزی ب نحو احسن جبران زحمت های شما و دوستان گلم رو کرده باشم RE: تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود - mode7008 - 07-04-2019 12:58 PM عدد من تا پایان سال 98 حداقل 100 میلیون تومان حداکثر 300 میلیون تومان است !!!!! من یقین دارم. RE: تا یک سال آینده خالص دارایی شما چقدر خواهد بود؟مبلغ دقیق و تاریخ دقیق ذکر شود - pedram9 - 07-05-2019 05:30 PM 10 میلیون حداکثر ! |