گروه خراسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917) |
RE: گروه مشهد - mteam - 10-07-2012 06:37 PM از بچه های مشهد کسی نیست که بدون این تسبیح در مشهد هست یانه وقیمتش چند است حتما میخوام سفارش تعدادی دارم در ضمن قیمت زعفران و زرشک خوب را هم بگید سپاسگزارم RE: گروه مشهد - M3HDI - 10-07-2012 06:45 PM (10-07-2012 06:37 PM)mteam نوشته شده توسط: از بچه های مشهد کسی نیست که بدون این تسبیح در مشهد هست یانه وقیمتش چند است حتما میخوام سفارش تعدادی دارم در ضمن قیمت زعفران و زرشک خوب را هم بگید سپاسگزارم سلام جناب شهسواری این تسبیحی که تصویرش رو گذاشتید رو من تا حالا ندیدم ( شاید از محصولات جدید باشه) باز هم اگر گذرم خورد سمت بازار رضا براتون پرس و جو میکنم - قیمت زعفران پارسالی در جه یک ( آزمایش شده) مثقالی 14000 - زرشک اناری درجه یک ( پارسالی) 9500 - زرشک پفکی درجه یک (پارسالی) 11500 RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - ahmad rezaee - 10-07-2012 07:05 PM دوستان قرار شد شماره تلفن های خود را اعلام کنند تا هماهنگی بیشتر حاصل شود قرار تجمع درب اصلی و بعد داخل پارک پذیرایی و آشنایی . انشاءالله سر ساعت دوستان حضور داشته باشند . با تشکر تلفن بنده هم میدانید 09156549060 چون اولین گردهمایی دوستان است گفتیم دغدغه مکان و هزینه پذیرایی مطرح نباشد در جلسه های دیگر حتماً مکان بهتر و پذیرایی در خور شان دوستان ارائه خواهد شد . RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - goldmen - 10-07-2012 07:09 PM قدسی 01959835636 RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - سعید یوسفی - 10-07-2012 07:47 PM تبریک می گم. با این گروههای استانی و پیوند آنها با یکدیگر میشه کارهای بینظیری انجام داد. بعد از گیلان و تهران حالا خراسان رضوی. RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - mmkii - 10-08-2012 12:39 AM با سلام خدمت تمامی دوستان همشهری، بنده هم آمادگی خودم رو اعلام میکنم، امیدوام که بتونیم در این جلسه آشنایی بتونیم به نتیجه های خوبی از برگزاری جلسه برسیم و با تشکر از دوست عزیز M3HDI RE: گروه مشهد - M3HDI - 10-08-2012 07:43 PM سلام این تسبیحی رو که فرمودید (احجارالشفا!) چند نمونه پیدا کردم تراش خورده - بدون تراش - تراش خورده 33 تایی 15 هزار ! 33 تایی بدون تراش 5 هزار کامل بدون تراش ( با سنگ ریز) 7 هزار ( گویا این یکی سنگ هاش طبیعی بود) قیمت عمده شون هم به ترتیب اولی نداشت دومی 4000 سومی 6000 از بنده هم میشنوید این اسامی کمی مشکوکه ، زیاد نمیشه به این اسامی اعتماد کرد آخه از کی تا حالا سنگ های تولیدی (صنعتی) شفا میدادن؟ البته دو سه تایی شاید سنگ درست و حسابی مثل عقیق هندی و شرف الشمس داشت اینجا جوابتون رو ارسال کردم چون اینجا سوالتون رو پرسیده بودین تا احیانا اگر شخص دیگری نیز طالب بود ،در جریان قرار بگیره موفق باشید RE: گروه مشهد - mteam - 10-09-2012 03:00 PM ممنون خیلی زحمت کشیدید RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - ahmad rezaee - 10-11-2012 01:11 AM دوستان عزیز مشهدی با توجه به نزدیکی زمان جلسه جمعه 1391/7/21 ساعت 3 عصر پارک ملت مشهد نظرات خود را در رابطه با مباحث قابل طرح اعلام بفرمایند تا با جمع بندی و آمادگی در زمان جلسه سریعتر به یک قابلیت اجرایی دست پیدا کنیم . از تجربه دوستان استانی گیلان و تهران استفاده شود . نظر اینجانب : 1- آشنایی با ایده های قابل اجرای اقتصادی دوستان 2- شناسایی و اعلام قابلیت هر کدام از دوستان 3- اعلام آمادگی دوستان برای تشکیل صندوق و تغیین اعضای اصلی و بازرس 4- تشخیص قابلیت ها و فرصت های استان برای همکاری با دیگر استانها 5- تعیین میزان سپرده گذاری برای فعالیت ها در ابتدا و در ادامه دوستان عنایت داشته باشند هر چند شروع یک همکاری در اول دشوار است ولی با عنایات آقا امام رضا (ع ) این می تواند در ساده ترین حالت باب دوستی و کمک و همفکری دوستان عزیز گردد و انشاءالله استارت برای فعالیت اقتصادی و یک حرکت موازی با کار تخصصی هر کدام از دوستان شود . در آینده حتی میتوان با کمک دوستان دیگر استانهای انجمن به تجارت با کشورهای دیگر مثل چین نیز روی آورد یعنی تجارت بین المللی . RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - jahanagahi - 10-11-2012 01:15 AM با تشکر از عزیزان استان مشهد لطفا افتتاح صندوق را در اولویت کاری قرار دهید.ممنونم. |