گروه استانی آذربایجان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه استانی آذربایجان (/showthread.php?tid=2068) |
RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - seraj - 02-16-2013 02:30 PM البته توی جلسه این هفته تخصص های دوستان بیان شد و برای اینکه فقط من ننویسم و دوستان هم حضور پیدا کنند. بنده در زمینه چاپ و خدمات پیش از چاپ فعال هستم RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - ahmad rezaee - 02-16-2013 04:47 PM تبريك به دوستان آذري بابت تشكيل اولين جلسه استاني . جلسات استاني مشهد هم در مراحل اوليه در پارك برگزار مي شد .تا اينكه بعد از آشنايي دوستان در محيطي كاري جلسات را برگزار مي كنيم . در حقيقت جا و مكان مهم نيست و نفس عمل و تشكيل گروه اولويت دارد . بعد از استمرار جلسات افراد جديد با تواناييهاي جديد جذب خواهند شد ، مهم ادامه راه و تشكيل جلسات و كارگروهي است . در جلسات بعد شما نياز به بحث و ارائه ايده هاي نو و بحث هاي جديد خواهيد داشت ،منتظر چنين روزهايي باشيد . RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - mosafere55 - 02-16-2013 07:38 PM درمورد تخصص دوستان سوال شده بنده کارمند هستم و در خارج از وقت اداری هم درزمینه مشاوره ملکی کار میکنم فعلا. قبلا توی املاک دهکده می رفتم ولی فعلا فقط از طریق اینترنت فعالیت میکنم و دانشجوی ارشد ادبیات در پیام نور هستم. سرکار خانم زائر هم که در جلسه این هفته حضور داشتند در زمینه مشاغل خانگی فعالیت میکنند و دانشجوی زمین شناسی هستند. RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - jahanagahi - 02-16-2013 08:52 PM با تبریک به همه عزیزان تبریزی.موفقتر باشید. RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - سعید احمدی - 02-16-2013 11:12 PM خدارو شکر گروه تبریز کم کم داره شکل میگیره. متاسفانه من واسه روزهای جمعه نمیتونم حاضر بشم اما خیلی مایلم در این جمع باشم.امکان برگزاری جلسات در روز دیگه هست؟ دوستان لیست کارهایی رو که میشه برای شروع کار در نظر گرفت رو مطرح کنیم بعد روشون بحث کنیم. مثلا کار پخش شرکت بازاریابی بسته بندی ... RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - arash_tab - 02-17-2013 01:26 AM من برنامه نویس و طراح وب هستم به طور یقین هر کدوم از ما بنا به تخصص و علایقی که داریم روش هایی رو پیشنهاد می کنیم مثلا خودم رو مثال می زنم من بیشتر فکرم توی بازارهای آنلاین هست ولی خب ما می تونیم با همکاری هم و تعامل بیشتر بهترین روش رو برای درآمد مستمر پیدا کنیم درآمدی که چند روزه نباشه و بشه به عنوان شغل اصلی روش حساب کرد RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - mosafere55 - 02-17-2013 12:47 PM آقای احمدی شما چه زمانهایی وقت میکنین؟ آرش جان شما این هفته میتونید بیایید؟ به امید خدا انشالله هفته به هفته به تعدادمون اضافه خواهد شد همچنان منتظر دوستان جدید هستیم. RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - seraj - 02-17-2013 01:07 PM دوستان نظرتون در مورد ساعت شروع جلسه روز جمعه چیه؟ RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - arash_tab - 02-17-2013 04:08 PM راستش دقیق برا جمعه برنامم مشخص نیست ولی من پیشنهاد می کنم که همینجا تعدادی از مباحث رو مطرح کنیم و روش کار بکنیم و فعلا تو نت فعالیت بیشتری بکنیم و جمعه ها جمع بندی کنیم RE: تبریزیها وآذری های عضو انجمن - mosafere55 - 02-17-2013 05:39 PM تجربه دوستان در سایر استانها و برگزاری دوجلسه حضوری نشون میده دیدار حضوری موجب شناخت بیشتر افراد و ایجاد اعتماد بیشتر میشه البته اجباری برای حضور نیست تصمیم با دوستانه اما من تاکیدم بر جلسات حضوری است اینترنت و دنیای مجازی برای آغاز آشنایی و پیشبرد برخی تصمیمات بهتره اما محدود شدن به اینترنت به نظرم کافی نیست |