توانایی افراد انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: راهنمای سایت (طرز استفاده و اهداف) (/forumdisplay.php?fid=109) +--- موضوع: توانایی افراد انجمن (/showthread.php?tid=611) |
RE: توانایی افراد انجمن - mojtaba74 - 11-23-2013 03:05 PM والا من هیچ تخصصی ندارم ... فقط اطلاعاتم تو زمینه ورزش خوبه !!! RE: توانایی افراد انجمن - soshiant - 11-23-2013 06:00 PM لیسانس کام فیلمسازی در انجمن سینمای جوان الانم مسئول آی تی گروه صنعتی لبنیات صباح ام RE: توانایی افراد انجمن - afshinjan1 - 11-24-2013 05:05 PM با سلام كارشناسي ارشد معماري دارم.سال 85 تمومش كردم. كاردان مراقبت پرواز.12 سال سابقه كار دولتي دارم. دوره هاي مختلف مرتبط و غير مرتبط به هر دو رشته زيادي رو گذروندم.پايه سه نظارت و اجراي كرج نظام مهندسي استان البرز رو دارم. دانشگاههاي مختلفي معماري تدريس مي كنم. به روانشناسي يوگا و عرفان علاقمندم و دوره هاي پرانيك هيلينگ،سايكيك و فرا درماني رو گذروندم.و يك روش مخصوص بخودم براي درمان رو ابداع كردم.و در حال حاضر در اشتياق آرزوي دوران كودكيم كه تاسيس و اداره يك شركت بزرگ و چند مليتي مي سوزم.اونقدر اشتياق دارم كه منو عقب نگه داشته و دراين زمينه نيازمند راهنمايي اساتيد(همه كساني كه قبل از من اين راه رو رفتن)هستم.تماس: 09392118940'EMAIL:afshin1979@yahoo.com RE: توانایی افراد انجمن - m.bidad - 12-08-2013 06:26 AM در زمینه فیلمسازی و خورده کار های هنری فعالیت دارم RE: توانایی افراد انجمن - کتایون کاظمی - 12-08-2013 09:55 AM باسلام در زمینه تجهیزات ابزاردقیق ،کالیبراسیون،اتوماسیون صنعتی،PLC، بهینه سازی مصرف انرژی و نیز برنامه ریزی تعمیرات ونگهداری ماشین آلات صنعتی تخصص اصلمیه ، در زمینه تدوین برنامه های استراتژی و نیز ممیزی 9001 و17025 نیز علاقه مندیهای جانبیمه....،جمعا حدود 7 سال سابقه کار (به کلمه جمعا توجه نمائید: گاهی دو کار همزمان انجام میشد ![]() ![]() RE: توانایی افراد انجمن - reza-k - 02-28-2015 04:16 PM سلام لیسانس برق کامپیوتر متوسط RE: توانایی افراد انجمن - samiar afshari - 03-01-2015 03:34 AM با سلام رشته تحصیلی : مهندسی مدیریت پروژه ، دارای مدارک: اجرا و نظارت ساختمان - طرح اختلاط بتن - طراحی استخر، سونا، جکوزی - مهندسی فروش،بازاریابی و تبلیغات - سرمایه گذاری - املاک - بورس - مشاوره در زمینه کسب وکار - طراحی دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان توسط نرم افزار تری دی مکس- مبانی اقتصاد - مدیریت بحران و ریسک و مدیریت زمان. RE: توانایی افراد انجمن - jamshid2631 - 04-18-2015 12:48 PM سلام . 6 سال سابقه بازاریابی و فروش در زمینه محصولات غذایی دارم و به علت یه اتفاق مجبور شدم شغلم را عوض کنم . ولی توانایی بازاریابی های بزرگ را دارم .........و هم اکنون تازه سر دبیر تحریریه مجله شدم . RE: توانایی افراد انجمن - jahanagahi - 04-18-2015 02:00 PM ای کاش عزیزان مدتی را صرف کنند تا بتوانند توانائیهای برجسته خود را پیدا کرده و در زمینه پیدا کردن ترفندهای کاری خود اقدام نمایند. کار کردن در هر زمینه ای بتنهائی مهم نیست شرط پیدا کردن ترفندهای کار است. موفقتر باشید. RE: توانایی افراد انجمن - cooch - 04-18-2015 02:30 PM لیسانس مدیریت دارم و در زمینه گردشگری ایده های خوبی دارم هرگاه نتوانستی بدان که نخواستی |