گروه خراسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917) |
RE: گروه مشهد - M3HDI - 10-03-2012 12:09 PM دوستان و بزرگواران ارجمند با سلام و وقت بخیر با توجه به اینکه زمان برگزاری جلسه گروهی مورخه 14 مهرماه 91 ( جمعه) اعلام گردیده است همزمان نیز همایش مدیریت مدرن در ایران با حضور اساتید مدیریت در مکان نمایشگاه بین المللی برگزار می گردد لذا طبق اعلام آمادگی جناب رضایی عزیز در خصوص اخذ تخفیف ویژه و یا تهیه رایگان بلیط های این همایش ، پیشنهاد می گردد که این فرصت را نیز غنیمت شماریم دوستان و استادان بزرگوار لطفا نظرات خود را در این خصوص اعلام نمایید با تشکر RE: گروه مشهد - goldmen - 10-03-2012 12:40 PM من بازم مشكلي ندارم ولي درصورت امكان چون دوروز بيشتر نمانده حتما زودتر خبر كنيد تا برنامه ريزي كنم وشركت كنم RE: گروه مشهد - ahmad rezaee - 10-03-2012 05:25 PM من به همه دوستان که تا الان اعلام آمادگی کرده اند پیغام خصوصی داده ام تا نظر خود را راجع به تاریخ 7/14 جمعه در محل نمایشگاه دائمی جویا شوم . دوستان در این زمان باقیمانده تا فردا پنجشنبه اعلام نمایند تا به طور مشخص برای تهیه بلیط شرکت در همایش نیز هماهنگی لازم را انجام دهم . همچنین دوست عزیزمان آقای مهدی هماهنگی های لازم را جهت تمهیدات برگزاری جلسه که شامل مباحث مطروحه و همچنین ایده های دوستان و سپرده گذاری جهت تشکیل صندوق می باشد در این مدت انجام دهند و به اطلاع دوستان در این تایپک برسانند . اگر دوستانی که اعلام آمادگی کرده اند فعالانه این گروه را رسمیت بدهیم تا انشاء الله در آینده دوستان دیگر ی که وارد گروه می شوند راحت تر جذب فعالیت ها بشوند . همچنین اگر ایده خاص و یا نظری دارند سریعتر اعلام نمایند تا به جمع بندی نهایی برسیم . دوست و استاد عزیز جناب گلدمن در این 2 روز شما هم که حق استادی انجمن را دارید اعلام نظر راجع به ضروریات جلسه به سمع دوستان برسانید تا با آمادگی قبلی راجع به مباحث ، دوستان حضور داشته باشند . از عنایات دوستان سپاسگزارم . در صورت نیاز به هماهنگی تلفنی دوستان شماره های تلفن خود را نیز قید نمایند تا سریعتر امور هماهنگی انجام شود . تلفن همراه بنده : 09156549060 RE: گروه مشهد - M3HDI - 10-03-2012 09:08 PM دوستان و سروران ارجمند با توجه به اینکه از جناب قربانیان و کاظمی عزیز جهت حضور در جلسه گروه مشهد دعوت داشته ایم ، گویا همزمان دوستان تهرانی نیز روز جمعه 14 مهر ماه قرار بر تشکیل جلسه داشته اند - هم چنین همایش مدیریت مدرن بازاریابی از طرف متولی آن به تعویق افتاده است - دیگر اینکه با توجه به اعلام زمان پیشنهادی اولیه به دوستانی که اعلام آمادگی نموده اند ،تا کنون جوابی از همه نداشته ایم و احتمالا بعضی از دوستان در جریان امور نیستند لذا زمان جلسه حضوری به هفته آینده 21 مهرماه موکول میگردد تا علاوه بر آمادگی کلیه دوستان ، از حضور اساتید گرانقدر نیز بهره مند شویم مکان و زمان دقیق متعاقبا اعلام می گردد با تشکر از همراهی شما دوستان RE: گروه مشهد - mmkii - 10-04-2012 03:05 AM با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان به خصوص همشهری های خودمون مشهد عزیز دوستان من هم از مشهد هستم و آماده همکاری با شما هستم هرچند بسیار کوچک باشد شغل و زمینه فعالیت من در حال حاضر فروشگاه اینترنتی میباشد، یعنی به کسانی که جنسی برای فروش در اینترنت دارند و یا به طور کلی علاقه به فروش اینترنتی دارند فروشگاه میدیم و اونها رو پشتیبانی میکنیم رشته من مهندسی تکنولوژی نرم افزار هستش اگر بنده حقیر رو هم اون گوشه های گروهتون جا بدید خوشحال میشم که در خدمتتون باشم ( فقط یکجایی باشه که حداقل بشه به صورت دوزانو نشست ) مخلص همتون هم هستم RE: گروه مشهد - M3HDI - 10-04-2012 09:40 AM سلام جناب mmkii بنده به نیابت از گروه مشهد ،ورودتون رو به انجمن و گروه مشهد تبریک میگم - بله حتما تشریف بیارید ، خوشحال میشم تا از تجربیات شما دوست عزیز نیز استفاده کنیم - لطفا پیگیر مباحث مطروحه باشید با تشکر RE: گروه مشهد - mteam - 10-04-2012 12:42 PM سلام به دوستان مشهدی میخواستم بدونم کسی در مورد تسبیح سی وسه سنگ احجار الشفا اطلاعاتی داره یانه؟ ![]() RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - ahmad rezaee - 10-07-2012 01:11 AM با توجه به اعلام نظر آمادگی دوستان جهت شرکت در جلسه و با عنایت به زحمت هماهنگی و ارسال دعوت و تعیین زمان توسط دوست خوبمان M3HDI به اطلاع بچه های فعال گروه مشهد می رساند : تاریخ جلسه جهت تشکیل صندوق و آغاز حرکت جمعی انشاءالله روز جمعه 1391/7/21 ساعت 3 عصر در محل پارک ملت مشهد درب اصلی واقع در ابتدای بلوار وکیل آباد خواهد بود . این جلسه جلسه آشنایی اعضاء و طرح نظرات و ایده های دوستان و انشاءالله رای گیری جهت همکاری خواهد بود . دوستان عنایت فرمایند فعالانه در این امر سهیم شوند تا از لحاظ عملی نیز به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم . اگر نظر و صحبت خاصی در رابطه با زمان جلسه بود دوستان در این تایپک اعلام فرمایند تا همگی در جریان قرار بگیرند . و من الله التوفیق یا علی برادر یا علی RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - goldmen - 10-07-2012 09:28 AM حاضر......... RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - matarodi - 10-07-2012 02:42 PM کجای پارک آقای رضایی در فضای باز که سر و صدا زیاد خواهد بود و توجه حاضرین ممکنه پرت بشه یا چون جلسه آشنایی هست زیاد سر و صدا مهم نیست ؟ |