تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ (/showthread.php?tid=574) |
RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - درناز - 06-13-2012 11:32 AM آنقدر زمین خورده ام که بدانم برای برخواستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است. من به اعجاز درونم اعتقادی راسخ دارم RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - amir_sky - 06-14-2012 02:16 AM منتظــر زمــان ایــده آل نشســتن ، انتظــاریست که تا ابد طــول خــواهد کشــید. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 06-14-2012 08:35 AM یل کارنگی: ایراد گرفتن وعیب جویی از دیگران بی فایده است و اگر به آن عادت کنید ممکن است به کارتان لطمه بزرگی وارد کند. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - nazli - 06-14-2012 10:47 AM در دنیا خوب و بد وجود ندارد، این ذهن آدمی است که از چیزی خوب یا بد می سازد شکسپیر RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 06-16-2012 12:14 AM بابی آنسر: آرزو. آرزو راز موفقیت در هر کاری است. نه تحصیلات، نه استعدادهای مادرزادی، فقط آرزو. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 06-16-2012 08:42 AM لو هولتز: به نظر من همه باید برای یک بار هم که شده طعم شکست را بچشند چون شکست درس های زیادی را به ما می آموزد. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 06-17-2012 12:20 AM مارک تواین: از کسانی که می کوشند آرزوهایت را کوچک و بی ارزش جلوه بدهند دوری کن. مردم کوچک آرزوهای دیگران را کوچک می شمارند، ولی افراد بزرگ به تو می گویند که تو هم می توانی بزرگ باشی. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 06-18-2012 01:28 AM ناپلئون هیل: وقتی با شکست روبرو می شوی آن را به عنوان نشانه ای بپذیر که نشان می دهد برنامه هایت کامل نبوده اند، سپس از نو برنامه ریزی کن و دوباره به سمت هدفت حرکت کن. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - goldmen - 06-18-2012 11:17 PM لو هولتز: به نظر من همه باید برای یک بار هم که شده طعم شکست را بچشند چون شکست درس های زیادی را به ما می آموزد. RE: تکه کلام و جمله مورد علاقه ام چیست؟ - iranboy - 06-25-2012 06:03 PM تکه کلام من و شاید تکه کلام خیلیها: زیبایی در سادگیست. موفق باشید. |