از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ (/showthread.php?tid=5242) |
RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - se3c - 01-24-2014 09:23 AM عالم میلیاردی هیچم چیز عجیب و غریبی نیست هر چقدرم که میلیاردر باشی بازم به خیلی چیزا محتاجی من از عالم میلیاردی خوشم نمیاد عالم میلیاردی به درد من نمی خوره من عالم تریلیونی دوست دارم همین! RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - iren - 01-25-2014 02:49 PM داشتن امکانات مادی زیاد برای رفاه خود و خدمت به دیگران خوبه اما مهمتر از اون چیزیه که تقریبا به همه آدمها لذت فوق العاده ای میده و اون موفقیته!! از نظر من شیرینی تلاشی که برای رسیدن به هدف میشه کمتر از شیرینی محقق شدن اون هدف نیست ![]() RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - مینو. - 01-25-2014 08:59 PM پول داری و به جوونی که سواد داره انرژی لازم رو داره ولی پول نداره کمک میکنی و هم خودت شاد میشی هم اون با حاله RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - hasun - 01-26-2014 03:21 AM از نداشتن نگرانی و دغدغه فکری برای کارآفرینی و پیشرفت بیشتر خوشم میاد . RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - online - 02-01-2014 01:21 PM مهمترین چیز برای من احساس موفقیته من نسب به این احساس معتاد شدم RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - zahra ashrafzadeh - 06-11-2014 12:16 PM خرید کردن.هدیه دادن به اونایی که دوستشون داریم.مخصوصا مامان و بابام RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - orodist - 08-15-2014 04:28 AM اگر همین حالا ده ملیارد داشتم همش را میدادم به اون که دوستش دارم و دوستم نداره RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - abdolhossein - 08-15-2014 10:30 AM (01-24-2014 09:23 AM)se3c نوشته شده توسط: عالم میلیاردی هیچم چیز عجیب و غریبی نیست هر چقدرم که میلیاردر باشی بازم به خیلی چیزا محتاجی همت والای شما ستودنی است . اما سنگ بزرگ علامت نزدن است!!! RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - bayani - 08-15-2014 12:07 PM با سلام دوستان عزیز به قول این جمله معروف که به نقل از یکی از دوستان می نویسم آغاز سفر به دورترین نقاط دنیا هم با 1 قدم آغاز میشه. نمیتونید میلیاردر یا تیلیاردر باشید و بگید این میلیارد از کوچکترین واحد که ريال یا سنت یا جزئی ترین واحدهای پولی رایج در دنیا تشکیل نشده. اندیشه بزرگ خوب هست اما به قول دوستمون سنگ بزرگ علامت نزدن است. پس برای رسیدن به مقصود باید از سد ، 1 ، 100 ، 1000 و ... به میلیاردو تیلیارد رسید. در مورد موضوع تاپیک هم به نظرم در عالم میلیاردری کمک کردن و دست گیری از نیازمندان و در اختیار گذاشتن تجربیات خود به دیگران زیباترین بخش هست. یا حق RE: از کجای عالم میلیاردری خوشتون می یاد؟ - tan-graphic - 08-15-2014 02:53 PM من اون لحظه ای رو دوست دارم که وقتی 1 آدم واقعا نیازمند رو دورو برم میبینم ( نه گدای تو خیابون کم تو دورو برمون نیستن اینجور آدما) و راحت بتونم بهش کمک کنم اون لحظه ای که 1 زن بی سرپرست که دیگه توان کارکردن برا بچه هاشو نداره و 1 ناشناس براش مستمری یا خونه اجاره ای ارزون جور میکنه اون لحظه ای که کلید 1سوئیت مبله به دست 2تا جوونی میرسه که از سر نداری سالهاست عقد موندن اون لحظه که میبینم بزرگترین آرزوی 1 بچه برا من چقدر کوچیک و راحته و براش برآورده میکنم و ... این لحظات برا من شیرینترین قسمتهای میلیاردریمه - هرچند الانم خیلی تلاش میکنم رابطه و واسطه را اینکارا جور کنم ولی کمکهای بزرگتر شیرینتره |