گروه خراسان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: گروه های استانی و کشوری اعضا (/forumdisplay.php?fid=131) +--- موضوع: گروه خراسان (/showthread.php?tid=2917) |
RE: گروه مشهد - sam.in - 09-29-2012 09:41 PM دوستان من هم شرکت میکنم. اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - ahmad rezaee - 10-01-2012 01:53 AM دوستان و اعضای مشهدی انجمن که در قسمت استانی مشهد اعلام آمادگی برای شرکت و تشکیل صندوق داشته اند به شرح ذیل می باشند . 1- M3HDI محل زندگی مشهد 2- AHMAD REZAEE محل زندگی مشهد 3- matarodi محل زندگی ؟ 4- استاد goldmen محل زندگی احتمالاً فاروج ( شهر پادشاهان ) 5- خانم sam.in محل زندگی مشهد دوستان دیگری از شهر های نزدیک و یا دور که به جهت فعال شدن عالی در آینده نزدیک گروه مشهد به علت همجواری با آقا امام هشتم و استفاده از بازار و رونق تجاری و فرصتهای بیشمار این استان تمایل به شرکت دارند لطفاً سریع تر اعلام آمادگی نمایند تا با رسیدن به حد نصاب تعیین زمان و محل ، جلسه تشکیل گردد . RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - jahanagahi - 10-01-2012 02:45 AM لطفا هر چه سریعتر عزیزان مشهدی اعلام حضور فرمایند.ممنون. RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - M3HDI - 10-01-2012 11:35 AM (10-01-2012 01:53 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: دوستان و اعضای مشهدی انجمن که در قسمت استانی مشهد اعلام آمادگی برای شرکت و تشکیل صندوق داشته اند به شرح ذیل می باشند . سلام جناب عطاردی هم مشهد زندگی می کنند RE: اعلام آمادگی اعضاء مشهد و تعیین زمان و شرکت در جلسه - matarodi - 10-01-2012 11:48 AM سلام به همه من هم مشهد در خدمت هستم ممنون آقای M3HDI RE: گروه مشهد - toranj63 - 10-02-2012 12:53 AM سلام.دوستان گرامی من هم به عنوان عضوی از گروه مشهدی ها خدمت خواهم رسید.(فقط بهتره زمانشو زودتر بدونم) RE: گروه مشهد - jahanagahi - 10-02-2012 11:26 AM عزیزان مشهدی توجه فرمایند برای گرفتن نتیجه خوب لطفا به موارد ذیل توجه فرمائید: برنامه برای استانهای دیگر: - تشکیل جلسه استانی - انتخاب سه نفر برای افتتاح حساب (برای افتتاح حساب هر نفر مبلغ 10هزارتومان پرداخت خواهد کرد) - انتخاب یک نفر بعنوان بازرس. این عزیز هر لحظه که بخواهد می تواند وضعیت حسابها را بررسی نماید - انتخاب یک نفر بعنوان مسئول خرید و فروش که مسئولین استانهای دیگر فقط با ایشان در ارتباط خواهند بود.(این فرد می تواند از بین 4 نفر انتخابی باشد.) - افراد در رابطه با قیمت گیری و اعلام آن به دیگر عزیزان استانهای دیگر فعالیت میکنند. - هر عزیزی که در رابطه با خرید و فروش اقدام کرد 2درصد سود بعنوان پاداش به ایشان داده خواهد شد و مابقی سود به صندوق واریز می شود.این سود و سود دفترچه به نسبت سرمایه به افراد داده خواهد شد. - این عزیزان در داخل استان خود هم می توانند فعالیت اقتصادی داشته باشند. برای شروع پیشنهاد شد فعلا حداقل 100هزارتومان و حداکثر یک میلیون تومان برای خرید واریز شود . RE: گروه مشهد - M3HDI - 10-02-2012 12:05 PM جناب قربانیان و کاضمی عزیز با سلام و عرض ادب احتراما از شما استادان گرامی جهت شرکت در جلسه حضوری اعضا انجمن میلیاردرهای آینده ایران (گروه مشهد ) دعوت به عمل می آید امید است با حضور پر انرژی شما عزیزان ، جلسه اعضا پر شورتر و مفیدتر از جوار حرم مطهر رضوی آغاز گردد لذا خواهشمند است در صورت تمایل نسبت به حضور ، اعلام آمادگی نمایید تا پس از توافق نهایی با اعضا در خصوص زمان و محل تشکیل جلسه ، این امر متعاقبا به شما اعلام گردد تشریف فرمایی شما بزرگواران باعث افتخار و مباهات برای ما می باشد با سپاس RE: گروه مشهد - goldmen - 10-02-2012 07:56 PM برای جمعه مشکلی ندارم ولی برای جاش شرمنده مهمان هستم وبچه های مشهدی باید بهتر نظر بدن RE: گروه مشهد - M3HDI - 10-02-2012 08:04 PM (10-02-2012 07:56 PM)goldmen نوشته شده توسط: برای جمعه مشکلی ندارم شما حتما تشریف بیارید قدمتون روی چشم |