سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: صندلی داغ (برای نخستین بار در ایران) (/forumdisplay.php?fid=80)
+--- موضوع: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد (/showthread.php?tid=5521)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و...) باحضور بهداد - مــجــیــנ - 11-24-2012 11:15 AM

نام: بهداد ساجدی (بهداد)

شغل و مهارت:تولید و پرورش گل و گیاه زینتی- مشاور املاک-مدرس افتخاری Attraction

قوانین بخش صندلی داغ

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - بيلا بالا - 11-24-2012 11:30 AM

با سلام
شماگياهان اپارتماني پرورش ميدين؟
يا فضاي ازادم كار ميكنين؟

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - مــجــیــנ - 11-24-2012 11:42 AM

سلام بهداد جان
قبل از هر چیز یه بیوگرافی از خودت بهمون بده تا دوستان بیشتر با شما آشنا بشن

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - بهداد - 11-24-2012 01:20 PM

با درود خدمت عزیزان با هماهنگی با مدیران این یک هفته رو در خدمت شما هستم

نام : بهداد
نام خانوداگی : ساجدی حسینی
سال تولد : 21 / 5 / 1362
متولد : از شهر رامسر - بزرگ شده ی تنکابن ( شهسوار )
ساکن : تهران

تحصیلات :
1 - مهندس کشاورزی - زراعت و اصلاح نباتات
2 - کارشناس بین الملل گل و گیاه زینتی صحرایی

حرفه در حال فعالیت :
1 - پرورش دهنده ی گل و گیاه زینتی در شهر رامسر
2 - مشاور املاک در شهر تهران
3 - مدرس افتخاری Attraction یکی از شاخه های فیزیک کوانتوم

علاقه :
موسیقی - گل - کمی فیلم - مباحث روانشناسی اجتماعی

توضیحات خصوصی از زندگی شخصی ام :

در دوران جوانی از کمبود محبت از جانب خانواده بسیار رنج میبردم و این روی روابطم تاثیر بدی گذاشت . در 15 سالگی عاشق دختری شدم که با تمام وجود همدیگر را دوست داشتیم اما خانواده ها اجازه ی رسیدن ما به هم را در طی حدود یک سال و نیم ندادند و حادثه های خیلی بدتر برای عشقم در این مسیر اتفاق افتاد که حدود 9 ماه منو به انزوای کامل کشوند تا اینکه به مرز ..... رسیدم اما با کمک یک دوست به زندگی برگشتم و بار دیگر متولد شدم . در سن 18 سالگی ازدواج کرده ام و از دنیای مجردی جدا شدم . با خانمی که اکثر اوقات پرنسس صداش میکنم اشنا شدم که به نظرم این لقب برازنده ی اوست . خانم نیازی هم اکنون مشاور حقوقی شهرداری مرکز ( پارکشهر ) تهران و وکیل پایه یک هستند . کسی که در تمام مراحل زندگی عاشقانه کنارم بود و هست . دخترم سارا که الان در حال ورود به 7 سال هستش و خیلی دوستش دارم و تلاش میکنم چیزی براش کم نذارم و کمبودات دوران بچگیم را براش جبران کنم.

وبلاگ من :
فروش و پرورش حرفه ای گل و گیاه زینتی

با سپاس

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - بهداد - 11-24-2012 02:10 PM

گالری عکس - بهداد به روایت تصویر

عکس بچگی های خودم
[تصویر: 42552056868135747154.jpg]
[تصویر: 78596417778161657970.jpg]
[تصویر: 5k1dxuk3v2rjpy8itla2.jpg]
[تصویر: poisqtpghmzvvvap2vaw.jpg]

عکس بانوی قصر و فرزندم سارا

[تصویر: 04797372618708218464.jpg]

عکس پرنسس و دخترم امسال در الماس شرق مشهد

[تصویر: 10441555835478479071.jpg]

قسمتی از باغ گل که اوایل راه اندازی کرده بودم - در تنکابن

[تصویر: 02849004267832170760.jpg]

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - بهداد - 11-24-2012 02:47 PM

دانلود اطلس رنگی موزیکال گل و گیاه زینتی صحرایی ( بیرونی )
حاصل زحمات یک کارشناس بین الملل جهت معرفی از بهترین و زیباترین گلهای موجود در ایران

لطفا از دست ندهید که عمرتان به فنا میرود

فرمت این فایل EXE هستش و در تمامی سیستمها قابل پخش است
حجم فایل : 49.23 MB

دانلود مستقیم

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - حامد - 11-24-2012 03:26 PM

انشالله که شما و خانواده ات همیشه سالم و موفق باشید بهداد عزیز.

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - Delta.H - 11-24-2012 06:30 PM

با عرض سلام و تشکر از استاد بهداد عزیز
1-لطفاً در مورد مطالعات خود در زمینه روانشناسی و قانون جذب و گروهی که تشکیل داده اید(یا قصد تشکیل آن را دارید) بدهید.
2-در جایی اعلام فرمودید که در صدد ایجاد گروهی برای پرورش و توزیع میوه های گرانقیمت به صورت مستقیم(از تولید به مصرف) هستید آیا در این زمینه اقداماتی هم انجام داده اید؟
3- چگونه با قانون جذب و علوم روانشناسی و موفقیت آشنا شدید و چه تأثیری بر زندگی شما داشت؟
4- مشخصاً "قانون جذب یا همان راز" آیا پس از آشنایی با آن، دستاورد ملموس و قابل ذکری برایتان داشته، که بتوانید با اطمینان بگویید آن را جذب کرده اید؟
5- چهره های موفق همیشه در عکسهایشان لبخندی بر لب دارند، چرا در عکسهایتان اثری از لبخند نیست؟
6- آیا درباره علوم فراروانشناسی مانند ریکی،شمن،هیپنوتیزم،سنگ درمانی و... مطالعاتی داشته یا آموزشهایی دیده اید؟

ببخشید خیلی زیاد شد!!

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - بيلا بالا - 11-24-2012 07:05 PM

سلام بهداد عزيز
نظرتون در مورد پرورش ميموزا چي يه؟
چون يه گياهه خاصه بايد مشتري پسنديشم خوب باشه

RE: هفدهمین صندلی داغ(تولید و پرورش گل و گیاه زینتی) باحضور بهداد - پرواز - 11-24-2012 07:37 PM

خسته نباشید. برای شما و خانواده ی محترمتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم.

میشه یه گیاه که به درد تراریوم بخوره و علاوه بر پرورش ساده، برای خرید در دسترس باشه معرفی بفرمایید