سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
فروش وبلاگ پیج رنک دار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115)
+---- انجمن: كارگروه فن آوري اطلاعات (/forumdisplay.php?fid=121)
+---- موضوع: فروش وبلاگ پیج رنک دار (/showthread.php?tid=2443)

صفحه ها: 1 2

فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-03-2012 09:41 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده یک وبلاگ دارم با پیج رنک دو که موضوع ان دانلود است .
این وبلاگ دارای 66 مطلب است
و 250 ایندکس دارد .
و دارای دو تا بک لینک یک طرفه است . و خودشان ادرس وبلاگ را ثبت کرده اند .
و این وبلاگ فعلا چون هر روز به روز نمی شود روزانه بین 5 الی 15 ای پی وارد می شود و بین 2 الی 4 تا ورودی گوگل داره .
ادرس وبلاگ
http://1ghadamtakhorshiid.blogfa.com/
قیمت وبلاگ هم من 12 در نظر گرفتم . حالا اگر واقعا کسی خریدار بود می توانم باهاش کنار بیایم .
این کار را برای این کردم تا اولین خرید و فروش در فضای نت در این انجمن انجام شود .
دوستان برای خرید این وبلاگ پیام خصوصی بفرستند .

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-03-2012 10:14 PM

دوستان عزیز همچنان منتظر نظرات شما هستم .
گفتم برای اولین بار کلید خرید و فروش در نت را بزنیم .
قیمت وبلاگ 12 تومان است و به دلیل عید و برای اینکه بچه های انجمن خوب هستند قیمت را کاهش می دهم و به 10 تومان ان را می رسانم و این قیمت یک قیمت بسیار معقول برای این وبلاگ با این مشخصات است .

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - sherafati - 04-04-2012 12:11 AM

12هزار تومن؟

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - jahanagahi - 04-04-2012 01:12 AM

اگر قیمت 10هزار تومان است من حاضر به خرید هستم. مسئولیت اداره وبلاگ کماکان بعهده خودتان باشد.فقط دو لینک انجمن میلیاردرها و سایت آموزش فرهنگ رانندگی را لینک دهید.درصورت موافقت شماره حساب را پ .خ فرمائید.موفقتر باشید.

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-04-2012 02:33 PM

(04-04-2012 01:12 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  اگر قیمت 10هزار تومان است من حاضر به خرید هستم. مسئولیت اداره وبلاگ کماکان بعهده خودتان باشد.فقط دو لینک انجمن میلیاردرها و سایت آموزش فرهنگ رانندگی را لینک دهید.درصورت موافقت شماره حساب را پ .خ فرمائید.موفقتر باشید.
تشکر می کنم از دوست عزیزم . نگاه کنید شما وقتی وبلاگ را می خرید دیگه همه موارد ان مال شماست و شما باید روی ان کار کنید .
ولی اگر بخواهید من کار کنم رویش یعنی مطلب بدهم . می شوم به عنوان نویسنده و باید مبلغی را پرداخت کنید هر ماه . و این نویسندگی بنده هم انواع متخلفی دارد که اگر خواستید توضیح می دهم .
در ضمن 10 تومان دیگه پولی نیست برای این وبلاگ با این امکانات .
خودتان می توانید در یک روز 10 مطلب بگذارید و مطالب را تاریخ گذاری کنید به همین راحتی .

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - jahanagahi - 04-04-2012 05:53 PM

دوست عزیز من متاسفانه وقت ندارم . نظر من فقط کمک در جهت اولین حرکت شما است . هر کدام از عزیزان رایگان تمایل به داشتن این وبلاگ دارند اعلام تا پس از خرید به ایشان تقدیم کنم.

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - mohammadshamosi - 04-04-2012 07:55 PM

سلام
دوست عزیز حداقل یک اسم دیگه ای براش انتخاب میکردید
یک اسمی باشه که مرتبط به دانلود و نرم افزار باشه
یک قدم تا خورشید
فکر نکنم مناسب این کار باشه
موفق باشید

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-04-2012 08:36 PM

دوستان عزیز درست است اول مطلب دیگه ای می گذاشته ولی الان موضوعش تغییر کرده است .
ولی در مورد اون دوستمون نگاه کنید شما بیاید 10 تومان را بخرید و بدهید دست یک نفر دیگه .
در ضمن این اولین کار من در این زمینه نیست . چون من چهار سال و شش ماه اعتبار در این زمینه دارم .
و تازه وارد این کار نشدم . و کسی هم در این کار است خودش راه می برد با این امکانات ارزشش را دارد .

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - jahanagahi - 04-04-2012 09:10 PM

امیدوارم موفقتر باشی.

RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-04-2012 09:46 PM

همچنان این وبلاگ به قیمت 10 هزار تومان به فروش می رسد . قیمت واقعا منصفانه است .