فروش وبلاگ پیج رنک دار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كارگروه فن آوري اطلاعات (/forumdisplay.php?fid=121) +---- موضوع: فروش وبلاگ پیج رنک دار (/showthread.php?tid=2443) صفحه ها: 1 2 |
فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-03-2012 09:41 PM با سلام خدمت دوستان عزیز بنده یک وبلاگ دارم با پیج رنک دو که موضوع ان دانلود است . این وبلاگ دارای 66 مطلب است و 250 ایندکس دارد . و دارای دو تا بک لینک یک طرفه است . و خودشان ادرس وبلاگ را ثبت کرده اند . و این وبلاگ فعلا چون هر روز به روز نمی شود روزانه بین 5 الی 15 ای پی وارد می شود و بین 2 الی 4 تا ورودی گوگل داره . ادرس وبلاگ http://1ghadamtakhorshiid.blogfa.com/ قیمت وبلاگ هم من 12 در نظر گرفتم . حالا اگر واقعا کسی خریدار بود می توانم باهاش کنار بیایم . این کار را برای این کردم تا اولین خرید و فروش در فضای نت در این انجمن انجام شود . دوستان برای خرید این وبلاگ پیام خصوصی بفرستند . RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-03-2012 10:14 PM دوستان عزیز همچنان منتظر نظرات شما هستم . گفتم برای اولین بار کلید خرید و فروش در نت را بزنیم . قیمت وبلاگ 12 تومان است و به دلیل عید و برای اینکه بچه های انجمن خوب هستند قیمت را کاهش می دهم و به 10 تومان ان را می رسانم و این قیمت یک قیمت بسیار معقول برای این وبلاگ با این مشخصات است . RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - sherafati - 04-04-2012 12:11 AM 12هزار تومن؟ RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - jahanagahi - 04-04-2012 01:12 AM اگر قیمت 10هزار تومان است من حاضر به خرید هستم. مسئولیت اداره وبلاگ کماکان بعهده خودتان باشد.فقط دو لینک انجمن میلیاردرها و سایت آموزش فرهنگ رانندگی را لینک دهید.درصورت موافقت شماره حساب را پ .خ فرمائید.موفقتر باشید. RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-04-2012 02:33 PM (04-04-2012 01:12 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: اگر قیمت 10هزار تومان است من حاضر به خرید هستم. مسئولیت اداره وبلاگ کماکان بعهده خودتان باشد.فقط دو لینک انجمن میلیاردرها و سایت آموزش فرهنگ رانندگی را لینک دهید.درصورت موافقت شماره حساب را پ .خ فرمائید.موفقتر باشید.تشکر می کنم از دوست عزیزم . نگاه کنید شما وقتی وبلاگ را می خرید دیگه همه موارد ان مال شماست و شما باید روی ان کار کنید . ولی اگر بخواهید من کار کنم رویش یعنی مطلب بدهم . می شوم به عنوان نویسنده و باید مبلغی را پرداخت کنید هر ماه . و این نویسندگی بنده هم انواع متخلفی دارد که اگر خواستید توضیح می دهم . در ضمن 10 تومان دیگه پولی نیست برای این وبلاگ با این امکانات . خودتان می توانید در یک روز 10 مطلب بگذارید و مطالب را تاریخ گذاری کنید به همین راحتی . RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - jahanagahi - 04-04-2012 05:53 PM دوست عزیز من متاسفانه وقت ندارم . نظر من فقط کمک در جهت اولین حرکت شما است . هر کدام از عزیزان رایگان تمایل به داشتن این وبلاگ دارند اعلام تا پس از خرید به ایشان تقدیم کنم. RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - mohammadshamosi - 04-04-2012 07:55 PM سلام دوست عزیز حداقل یک اسم دیگه ای براش انتخاب میکردید یک اسمی باشه که مرتبط به دانلود و نرم افزار باشه یک قدم تا خورشید فکر نکنم مناسب این کار باشه موفق باشید RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-04-2012 08:36 PM دوستان عزیز درست است اول مطلب دیگه ای می گذاشته ولی الان موضوعش تغییر کرده است . ولی در مورد اون دوستمون نگاه کنید شما بیاید 10 تومان را بخرید و بدهید دست یک نفر دیگه . در ضمن این اولین کار من در این زمینه نیست . چون من چهار سال و شش ماه اعتبار در این زمینه دارم . و تازه وارد این کار نشدم . و کسی هم در این کار است خودش راه می برد با این امکانات ارزشش را دارد . RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - jahanagahi - 04-04-2012 09:10 PM امیدوارم موفقتر باشی. RE: فروش وبلاگ پیج رنک دار - alicpu - 04-04-2012 09:46 PM همچنان این وبلاگ به قیمت 10 هزار تومان به فروش می رسد . قیمت واقعا منصفانه است . |